ok ramane asa cum doriti imi cer scuze ca nu pot sa ajung la o intelegere.
daca se poate scoate atasamentul cumva.
multumesc
ok ramane asa cum doriti imi cer scuze ca nu pot sa ajung la o intelegere.
daca se poate scoate atasamentul cumva.
multumesc
Ultima modificare făcută de netvisions; 9th June 2013 la 23:33.
Ghinion. Repet, daca lasi un domeniu sa expire, iti asumi toate riscurile aferente.
In alta oridne de idei, nu stiu cum poti avea multe experiente nefericite cu acceasi firma. Pe m-a suparat o firma si am schimbat-o...
Daca esti nemultumit o data te inteleg, daca esti nemultumit la infinit si continui cu ei dar te plangi pe situri nu stiu ce speri sa rezolvi.
Multa bafta, eu ma retrag din discutie.
Domeniul din atasament nu este cel pentru care te plangi. Ma interesa domeniul cu problema, cel din atasament este inregistrat pana in decembrie.
Ideal este sa postezi domeniul, altfel postul e inutil.
1. Ok, raspuns la PM.
Ai platit un domeniu SAMBATA, la ora 1, unei companii care nu e specializata in inregistrare domenii (ca main business). Puteai opta pentru orice registrar MARE, care iti inregistra domeniul INSTANT. Ai preferat sa alegi altceva. De preturi nu comentez.
Asa ca suporti consecintele!
Nu era cine stie ce domeniu, de nu l-ai inregistrat pe 5 ani. Sper sa-ti fie invatare de minte.
Cand vrei sa-ti repari masina, suni un mecanic. Daca preferi sa o repari cu un dentist, nu te mai plange.
Ultima modificare făcută de Tom; 10th June 2013 la 00:19.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)