Daca le folosesti cu masura, crede-ma ca e ok.In cazul meu cel putin nu a influentat absolut deloc traficul. Le-am folosit exact cum am descris mai sus...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu stiu daca intelegi, insa diferenta este extrem de sensibila. Mergand pe principiul anterior, exista si hosting free care sa mearga bine, insa nu ofera toate posibilitatile si nici calitatea unui hosting platit. De asemenea, iti mai dau chiar mai concludent. Exista teme Wordpress free care practic realizeaza fix aceleasi functii pe care le realizeaza si o tema premium. In unele cazuri (putine ce-i drept) temele free arata chiar la fel de bine ca si cele premium. Cu toate astea, desi sunt folosite, temele premium inca sunt vandute. La pluginuri este acelasi principiu. Exista pluginuri free bune, utile, insa nu la fel de bune precum cele premium, din mai multe puncte de vedere.

In cazul meu cel putin nu a influentat absolut deloc traficul. Le-am folosit exact cum am descris mai sus...
. Ideile oricum sunt impartite, eu unul nu as cumpara un plugin pentru share si chestii de genu (altele da, gen ecommerce s.a.m.d).
Răspunde cu citat