In ce fel pot influenta dpdv SEO promovarile pe retelele sociale? Doar prin faptul ca "prietenii" vad site-ul asociat profilului tau? Sau mai sunt si alte beneficii?
Multumesc
In ce fel pot influenta dpdv SEO promovarile pe retelele sociale? Doar prin faptul ca "prietenii" vad site-ul asociat profilului tau? Sau mai sunt si alte beneficii?
Multumesc
Citeam recent articolul asta SEOmoz | Google + Bing Confirm that Twitter/Facebook Influence SEO pe care recomand sa il citesti si tu.
Parerea mea personala, clar conteaza! Poate nu asa mult acum dar va conta enorm in curand!
L-am citit acum cateva zile de nu stiu cate ori si tot nu m-a dus mintea:
1. Adica vor avea valoare linkurile nofollow?
2. Pe ce anchor text?
Tks
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@1nesco
1. Nu paseara trust, pr dar conteaza totusi ca exista acel link catre site-ul extern.
2. Pe tweeter nu exista anchor text diferit de adresa url (fie ca e url original sau scurtat), asta am observat pana acum. Pe facebook se citeste titlul, descriere si se cauta poza pe pagina destinatie.
Mi-am exprimat parerea aici: Link building – semnale vs. factori.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Inca unul din aia 200+ factori dupa care se ghideaza google. Daca o luam asa poate deveni irelevant in fct. de cat dureaza implementarea si mentinerea lui.
Insa retelele sociale sunt ideale pentru SEM, desi in Romania sunt folosite mai putin. Pe .com exista oameni care traiesc doar din asa ceva.
Ciudat.
Aduce oarecum la strategia unui amic de acum vreo 2 ani care utiliza ca singura metoda de promovare publicarea de anunturi cu termen de 2 saptamani in vreo 200 de site-uri cu link. La 2 saptamani repetir...
Atunci nu i-am acordat importanta desi avea ceva trafic.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Multumesc pentru interes. Am retinut si cu siguranta voi pune in aplicare.
Care sunt acei "200 factori dupa care se ghideaza google" (in afara de cei foarte populari cum ar fi meta-urile unui site, PR si link-urile)
Ultima modificare făcută de Alvy; 9th December 2010 la 23:39.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)