Ce credeti, un nume de domeniu de forma aaa-bbb-ccc.com ar fi ok? Optimizare pentru cuvintele cheie : "aaa bbb ccc". bbb - poate fi : "de","si"...
Multumesc.
Ce credeti, un nume de domeniu de forma aaa-bbb-ccc.com ar fi ok? Optimizare pentru cuvintele cheie : "aaa bbb ccc". bbb - poate fi : "de","si"...
Multumesc.
Software Developement - http://www.webnetwork.ro
Doua liniute sunt un pic cam spamish, dar penalizarea, daca exista, este nesemnificativa. Faptul ca vei folosi cuvinte cheie in url ofera un mic avantaj pe termen scurt, dar principalul inconvenient este ca domeniile cu liniute sunt mai greu de branduit, asa ca pe termen lung, daca vrei sa transformi acest proiect intr-unul de succes o sa ai dificultati.
Am si eu un domeniu -cu- si nu e nicio problema.
Decat sa alegi un nume fara nicio noima ...mai bine unul -cu- ...
traficul vine din motoarele de cautare......si poti sa te optimizezi fara probleme.
Bafta !
Incearca si tu Inregistrare Domenii si Gazduire Web
asa este, din ce am citit lumea si-a cam dat seama ca cele mai multe domenii care contin doua sau mai multe cratime ofera putina valoare vizitatorului... si cred ca ati observat si voi asta daca ati intrat pe astfel de siteuri
eu unul as lua un domeniu cu mai mult de doua cuvinte cheie si "-" intre ele numai pt. adwords, acolo chiar conteaza... una este sa ai Lose-Weight-Fast.com si alta este sa ai nu stiu ce nume care tie iti pare ca are potential de branduit...
Eu am evitat intotdeauna domeniile din keyword-uri dar e doar o opinie personala. Chestia cu branduit-ul nu e chiar o gluma daca chiar vrei sa faci ceva serios dintr-un site.
Cea mai buna varianta esta sa iei un domeniu de genul: www.numefirmata.ro/com/org/eu/etc, iar mai apoi sa faci optimizarea pe cuvintele cheie. Cuvintele cheie o sa te ajute doar la inceput, dar dupa aia brandul si optimizare ulterioara face totul.
Boingeanu Ben
e ok orice nume de domeniu, doar sa fie la tema site-ului
Din punct de vedere SEO am citit ca ar fi mai bine sa ai un keyword in numele domeniului ( daca se poate ), dar pune-te in locul vizitatorului : gasesti un site care iti place,dar te deranjeaza ca de fiecare data cand trebuie accesat...tre' sa stai si sa pui "-"...si mai ales de 2 ori![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)