Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Indexare pertinenta a paginilor unui site

Alexandra B este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th December 2016
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Question Indexare pertinenta a paginilor unui site

Buna,

Am urmatoarea intrebare referitoare la indexarea pertinenta a paginilor unui site (pe care nu il detii).
    Stiam ca daca introduci urmatoarea formula in campul de cautare Google (site:www.numedomeniu.extensie) Google iti va afisa in prima pagina numarul total de pagini indexate. Din pacate, mergand spre ultima pagina de afisare rezultate pentru a vedea cate dintre aceste pagini sunt indexate pertinent, am avut surpriza ca Google sa ma restrictioneze la doar 3 pagini de rezultate in care aveam mesajul ca nu a fost returnat nici un rezultat.

S-a schimbat ceva in politica Google? De asemenea, imi puteti spune va rog daca exista alte instrumente gratuite ce imi pot arata numarul de pagini indexate si cel de pagini indexate pertinent de catre Google?

Va multumesc frumos,
    Alexandra B

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    25

Alexandra B este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th December 2016
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc!

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Cred ca eu nu am inteles...
    Faci o cautare de forma site:google.com si Google va afisa:
    Aproximativ 3.220.000.000 (de) rezultate (0,28 secunde
    Apoi tu spui ca incepi sa navighezi prin pagini si in pagina 3 iti apare ca nu a fost returnat nici un rezultat?

Ce fel de site e si cam ce numar de pagini are?
    Cate rezultate zice google ca a gasit?
    Intreb pentru ca da, s-a schimbat ceva!

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Si eu am patit chestia asta. Un site are sa zicem 10 pagini de rezultate indexate, adica 100 si ceva de rezultate. Mergi pe rand pe paginile 2, 3, si la un moment-dat cand ajungi sa zicem pe pagina 5 te trimite iar la pagina de dinainte (4 in cazul asta) si zice ca alea sunt toate rezultatele. Jos apare ceva de genul ca rezultatele au fost filtrare, sa apesi daca vrei mai multe, apoi iti arata mai multe dar tot nu apare chiar tot ce e indexat.

Sau in alt caz, am testat chiar acum. Cauti site:domeniu.tld, arata ca are 16 pagini de rezultate. Te duci la pagina 16, apare apoi ca are 25 (nu arata toata paginatia). Dai pe 25, merge ok, dai pe 24, iti arata jos la paginatie ca exista doar pagina 1, 2 si 3, si ca pe 24 (pe cat ai intrat tu) nu exista rezultate.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Faptul ca se opreste la un numar mai mic de pagini nu este specifica cautarilor site:domain.tld.

Puteti verifica si ptr cautari simple de tip "keyword" in google.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Faptul ca se opreste la un numar mai mic de pagini nu este specifica cautarilor site:domain.tld.
    ....
    Salut Marius,
    Ma tem ca nu am inteles ce vrei sa spui. Poti, te rog, sa detaliezi?

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Si eu am patit chestia asta. Un site are sa zicem 10 pagini de rezultate indexate, adica 100 si ceva de rezultate. Mergi pe rand pe paginile 2, 3, si la un moment-dat cand ajungi sa zicem pe pagina 5 te trimite iar la pagina de dinainte (4 in cazul asta) si zice ca alea sunt toate rezultatele.

Sau in alt caz, am testat chiar acum. Cauti site:domeniu.tld, arata ca are 16 pagini de rezultate. Te duci la pagina 16, apare apoi ca are 25 (nu arata toata paginatia). Dai pe 25, merge ok, dai pe 24, iti arata jos la paginatie ca exista doar pagina 1, 2 si 3, si ca pe 24 (pe cat ai intrat tu) nu exista rezultate.
    Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post

Puteti verifica si ptr cautari simple de tip "keyword" in google.
    Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Salut Marius,
    Ma tem ca nu am inteles ce vrei sa spui. Poti, te rog, sa detaliezi?
    Din cele spuse de cei de mai sus s-ar fi putut intelege ca acest lucru se intampla in mod specific pentru cautarea site:domain.tld.

Insa acelasi lucru se [poate] intampla si cand cauti dupa o expresie. Iti apare ca sunt 25 de pagini de rezultate, dar cand ai ajuns la pagina 18 (de ex.), iti spune ca nu mai sunt rezultate.

Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    57
    Posturi
    301
    Putere Rep
    24

Implicit

Cate pagini sunt in search results nu e important, doar primele 2-3 (daca nu doar prima) conteaza.

Conteaza doar daca vrei sa urmaresti cate pagini sunt indexate, iar in ultimul timp Google da din cele mai multe rateuri; ai un numar in site:domeniu.tld, dai refresh dupa un timp si ai altul, un numar in GWT Sitemaps si altul in GWT Pagini indexate. Probabil e din cauza ca s-a ajuns la atat de multe pagini indexate si tehnologiile de interogare nu mai fac fata, datele sunt stocate pe multe servere sincronizate greoi, rezultatele sunt generate de multe cronuri etc. Similar, Moz si Ahrefs au niste date vechi de luni de zile. Probabil site-uri/ pagini mai relevante primesc prioritate, altele sunt lasate mai la coada, habar n-am.

Eu preiau niste date de la un furnizor de date mare care taxeaza cu peste $500 pe luna si iau doar dintr-o anumita categorie care ma intereseaza, mai si verific manual... e dezastru cate erori sunt. De ce m-as astepta la Google sa fie totul perfect?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. E vreo diferenta in promovarea unui template, respectiv a unui site de la 0 facut?
    De CalinB în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 5th November 2014, 11:57
  2. Promovarea corecta a categoriilor/paginilor interioare ale unui site
    De dragusind în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 30th April 2013, 11:02
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st May 2011, 16:19
  4. Schimbari in modalitatea de indexare a paginilor ?
    De darkstar_tfd în forumul Google
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 29th October 2008, 12:42
  5. probleme indexare site nou
    De prodan_13 în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th September 2008, 10:36

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente