Citat Postat în original de Mascka Vezi Post
nicaieri in acest forum nu ai sa gasesti Elmo seo cap coada cu pasii care trebuiesc urmati.. toata lumea te arunca de colo colo prin link-uri si desigur, des intalnitele "citeste prin forum si te asteptam cu intrebari"
Io nu pot sa cred ca din atati membri care cunosc SEO nu s-a gasit unul sa scrie un articol cap coada despre SEO.. sau poate nu l`am gasit eu, dar daca era, cred ca vedeam numai link-uri spre el..

asa ca mai fratilor mai lasati-o moarta cu "vezi articolul asta" ca toate sar din topic in topic si nu intelege incepatorul nimic..
Nu sunt de acord cu asta. Intradevar, pentru un incepator e destul de greu sa se descurce pe forum iar modalitatea cea mai buna de a invata este sa lucrezi. Lucrand te lovesti de anumite probleme iar, la cele mai multe rezolvarile sunt aici pe forum (experienta proprie).
Articolele de pe seo-point si de pe optimizare-web.info sunt foarte bune si ajuta iar daca sunt termeni care necesita explicatii exista glosar .
In plus nimeni nu are timp sa ofere mura-n gura explicatii iar link-urile care se dau sunt de obicei resursele folosite de fiecare in parte pentru documentare, fapt care ar trebui totusi apreciat.
Un articol referitor la pasii de urmat nu o sa gasesti nicaieri. Sunt prea multe lucruri de acoperit, de detaliat ...

Edit: scuze, am scris in timp ce a postat si krumel