Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Redirect de pe .info pe .ro

Afișare hibrid

suMMer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    239
    Putere Rep
    35

Implicit Redirect de pe .info pe .ro

Salutare,

Am si eu cateva intrebari

Daca dau redirect unui domeniu de pe o extensie pe alta, se poate ca acel domeniu sa cada in cautari? Mentionez ca siteul isi va pastra scriptul, deci se va schimba decat domeniu.

Daca schimb din extensia .info in .ro, siteul va fi vazut mai bine de google in cautarile de pe google.ro ?

Cat de mult favorizeaza un ip de romania fata de un ip extern?
    Ultima modificare făcută de suMMer; 9th June 2010 la 15:27.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Inteleg ca vrei sa schimbi acelasi nume dar in alta extensie si mai inteleg ca schimbi un site in .ro (ca doar nu o sa schimbi un site strain din info in .ro).

In mod normal n-ar avea nici un motiv sa scada in cautari. Apoi, teoretic schimbarea ar tb sa aduca in mod normal un plus minuscul acolo. din cei 200 de factori de care se vorbeste, extensia o fi unul din ei si e normal sa te avantajeze pe ro sa ai .ro decat .info
    La fel si in cazul ip-ului, doar ca aici probabil ca plusul ar fi mai mare (asta nu inseamna ca si semnificativ).

Concluzia e ca schimbarile astea ar trebui sa iti aduca plusuri.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Ai cumva sa zicem numesite.info , ai dezvoltat un site pe el iti merge bine si te gandesti ca ti-ar merge si mai bine daca ar fi .ro si vrei numesite.ro si sa iti dezvolti in continuare site-ul acolo ? Daca asa trebuie sa te interesezi despre redirect 301 .

Incearca te rog sa explici mai bine situatia.

P.S nimeni nu garanteaza ca dupa un redirect 301 iti vei pastra pozitia , dar e cea mai buna varianta

suMMer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    239
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Ai cumva sa zicem numesite.info , ai dezvoltat un site pe el iti merge bine si te gandesti ca ti-ar merge si mai bine daca ar fi .ro si vrei numesite.ro si sa iti dezvolti in continuare site-ul acolo ?
    Exact asta este situatia. Nu stiu daca se merita riscul acesta. Siteul merge destul de bine si pe .info, insa ma gandeam ca ar merge si mai bine pe .ro. As vrea sa fac trecerea asta dar sa stiu ca nu exista riscuri

Nu e nimeni pe forum care sa fi facut asta si sa impartaseasca experientele traite?
    Ultima modificare făcută de suMMer; 9th June 2010 la 19:09.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de suMMer Vezi Post
    Exact asta este situatia. Nu stiu daca se merita riscul acesta. Siteul merge destul de bine si pe .info, insa ma gandeam ca ar merge si mai bine pe .ro. As vrea sa fac trecerea asta dar sa stiu ca nu exista riscuri

Nu e nimeni pe forum care sa fi facut asta si sa impartaseasca experientele traite?
    cum ti-am zis, poti cauta mai mult despre redirect 301 si experientele altor useri.
    Depinde, daca doar extensia te deranjeaza iar numele domeniului este ok eu zic sa lasi asa. Sunt multe site-uri .info care au prins autoritate si intrec .ro .
    Poate isi mai da cu parerea si altcineva

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Daca redirectul este 301 de la fiecare pagina veche catre fiecare pagina noua, iar continutul acelasi, pozitiile ar trebui sa ramana neschimbate. Am citit undeva ca la redirectul 301 s-ar pierde 10% din PR, dar nu iti pot confirma. Mai poti incerca sa dezvolti in paralel site-ul nou, eventual cu alte cuvinte cheie.

Din proprie experienta iti pot spune ca IP-ul nu are nici o legatura cu pozitiile in SERPs. Am schimbat cateva site-uri .ro de pe hosting romanesc in US, iar pozitiile au ramas neschimbate.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 10th June 2010 la 10:16.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

Umbla acum cateva luni un interviu cu un tip de la Google (chiar nu mai tin minte unde, poate isi aduce altcineva aminte) care sustinea ca extensia unui domeniu nu are nicio relevanta si mitul conform domeniile .info stau "in spatele" celorlaltora e fals.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Chiar si pe regional? Banuiesc ca raspunsul lui era pe international.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

Da, pe international erau.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

in ro conteaza extensia dar se poate seta din webmaster tools regiunea si cred ca se rezolva asa problema. In mod cert un domeniu.ro nu va avea sanse pe international in fata unui domeniu.com
    .ro are avantajul si de crestere a trustului un .info da si impresia de amator care nu are bani sa cumpere un .com sau .ro
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 4th September 2011, 14:34
  2. Linkuri.info, horoscop.info si altele
    De Daniel în forumul Domenii
    Răspunsuri: 39
    Ultimul Post: 12th February 2011, 06:09
  3. Link exchange Portal Info ( www.portal-info.ro )
    De StarNET în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th July 2010, 22:45
  4. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th January 2010, 21:45
  5. redirect 301
    De prodan_13 în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th February 2009, 20:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte