Datorita faptului ca mi-am permis sa ma leg de cativa membrii vechii ai acestei comunitati am primit ban cu urmatorul motiv
( precum ca sunt un utilizator mai vechii )
Dar la aceasta problema sta o baza... este posibil ca un administrator seopedia sa imi ofere aceea dovada? pentru ca seopedia se declara in nenumarate randuri ca find fairplay.
Utilizatorul nicknam3s a cumparat servicii de la 23 de persoane inclusiv astazi 2 cu sume cuprinse intre 10 ron si aproximativ 1200 ron.
Utilizatorul nicknam3s a oferit parteneriat de bartere pentru banner exchange , link exchange , advertoriale gratuite.
Utilizatorul nicknam3s a oferit hosting gratuit asupra 2 blog-uri.
Apoi , utilizatorul nicknam3s a primit ban pentru ca? La ia refuzat oferta de newsletter a lui rapsodia de 50 euro pentru 4000 de e-mailuri , haotick cu niste aberatii de website-uri , si ca m-am legat de Dan ( cum se mai castiga la paza? ) fiind un guru al acestei comunitati ?
Inca din prima zi am fost luat in batjocora si ras datorita ofertelor mele ... pai nu prea am vazut alte oferte decat ale mele... eu ofer cine vrea sa accepte bine cine nu iarasi bine.
In decursul a 6 saptamani am facut aproximativ 6 reporturi nu sa raspuns la nici una , inclusiv am trimis un e-mail cu o notificare si nici la aceea nu am raspuns, stimate seopedia despre fairplay acesta discutai ? si acum primesc BAN .. pe baza a ce? nu de alta dar as dorii sa trimit un e-mail la toti colaboratori mei din seopedia sa stie si ei...si sper sa ne iluminati pe toti.
Sunt dispus sa trimit o poza ( eu , buletin , office ) si coincide cu datele ordinelor de plata efectuate de bine.
In decurs a 6 saptamanii am cumparat servicii de aproximativ 7200 de lei ... iar eu nu permit sa fiu umilit si batjocorit de toti care cum se trezeste.
Rog seopedia in numele tuturor sa ne prezinte inclusiv mie o dovada plauzibila a lucrului pentru care am fost acuzat... ajungand la concluzia aia cred ca aveti o baza solida.
Daca voi primi ban fara sa primesc o dovada clara... inseamna ca am avut dreptate nu? Traiasca nepotismul.
Banul a fost dat de moderatorul Nichita ce se stie avand o relatie de prietenie foarte buna cu Dan ( parca se biciuiau intr-o postare ulterior a fost stearsa de respectivul )
Stimabilule Nichita sper ca aveti un motiv mai bun si o dovada mai clara a afirmatilor spuse decat ca " Am acelasi stil cu x utilizator "