Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Primire ban pe nedrept - NickNam3s

problemaseopedia este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th July 2017
    Vârstă
    34
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit Primire ban pe nedrept - NickNam3s

Datorita faptului ca mi-am permis sa ma leg de cativa membrii vechii ai acestei comunitati am primit ban cu urmatorul motiv
    ( precum ca sunt un utilizator mai vechii )
    Dar la aceasta problema sta o baza... este posibil ca un administrator seopedia sa imi ofere aceea dovada? pentru ca seopedia se declara in nenumarate randuri ca find fairplay.
    Utilizatorul nicknam3s a cumparat servicii de la 23 de persoane inclusiv astazi 2 cu sume cuprinse intre 10 ron si aproximativ 1200 ron.
    Utilizatorul nicknam3s a oferit parteneriat de bartere pentru banner exchange , link exchange , advertoriale gratuite.
    Utilizatorul nicknam3s a oferit hosting gratuit asupra 2 blog-uri.
    Apoi , utilizatorul nicknam3s a primit ban pentru ca? La ia refuzat oferta de newsletter a lui rapsodia de 50 euro pentru 4000 de e-mailuri , haotick cu niste aberatii de website-uri , si ca m-am legat de Dan ( cum se mai castiga la paza? ) fiind un guru al acestei comunitati ?
    Inca din prima zi am fost luat in batjocora si ras datorita ofertelor mele ... pai nu prea am vazut alte oferte decat ale mele... eu ofer cine vrea sa accepte bine cine nu iarasi bine.
    In decursul a 6 saptamani am facut aproximativ 6 reporturi nu sa raspuns la nici una , inclusiv am trimis un e-mail cu o notificare si nici la aceea nu am raspuns, stimate seopedia despre fairplay acesta discutai ? si acum primesc BAN .. pe baza a ce? nu de alta dar as dorii sa trimit un e-mail la toti colaboratori mei din seopedia sa stie si ei...si sper sa ne iluminati pe toti.
    Sunt dispus sa trimit o poza ( eu , buletin , office ) si coincide cu datele ordinelor de plata efectuate de bine.
    In decurs a 6 saptamanii am cumparat servicii de aproximativ 7200 de lei ... iar eu nu permit sa fiu umilit si batjocorit de toti care cum se trezeste.
    Rog seopedia in numele tuturor sa ne prezinte inclusiv mie o dovada plauzibila a lucrului pentru care am fost acuzat... ajungand la concluzia aia cred ca aveti o baza solida.
    Daca voi primi ban fara sa primesc o dovada clara... inseamna ca am avut dreptate nu? Traiasca nepotismul.
    Banul a fost dat de moderatorul Nichita ce se stie avand o relatie de prietenie foarte buna cu Dan ( parca se biciuiau intr-o postare ulterior a fost stearsa de respectivul )
    Stimabilule Nichita sper ca aveti un motiv mai bun si o dovada mai clara a afirmatilor spuse decat ca " Am acelasi stil cu x utilizator "

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    89
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    3.415
    Putere Rep
    89

Implicit

O sa iti banez si acest cont, stai linistit. Nu ma intereseaza cu cine ai colaborat, cati bani faci etc.

Vin si cu dovada, imediat.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th July 2017
    Vârstă
    34
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Sigur, asteptam cu toti si sa nu uiti dupa ce faci dovada sa imi permiti dreptul la replica , pentru ca ma astept si la un photoshop ) Normal ca nu te intereseaza membrii seopedia , te-a interesat vreodata in afara de misto-urile facute la o categorie anume? ) Astept dovada cu mare interes.

Reputatie:
    89
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    3.415
    Putere Rep
    89

Implicit

Ca si moderator pot vedea mai multe decat crezi.

IP-uri:

82.79.4.242 > Trailer

82.79.4.239 > Nicknam3s
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th July 2017
    Vârstă
    34
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Tu glumesti ? Sunt abonat rcs&rds acum am ip: Ip-ul tau este: 82.79.4.199
    (Detalii despre locatia IP-ului tau)
    Este ip dinamic , dovada ta este ca sunt abonat rcs&rds ? Nici macar nu este acelasi ip... ai nevoie de contul meu de client rcs&rds.... PE BUNE ?
    https://imgur.com/a/X2knl - Poftim ip de acum ( la fiecare venire la office activez router si imi oferta alt ip , acesta este ip de astazi )
    Rog un admin Seopedia sa ia masuri... si am si spus sa nu fie pe baza de nepotism Nichita... Oare alti abonati rcs&rds or fi si alte persoane mai vechii sau viitoare pentru ca sunt abonate la rcs&rds... ?!? O dovada concludenta ai Nichita ?
    Pentru ca mai devreme cand mi-ai dat ban discutam cu: Consumatorul ( utilizator aici ) cu privire la 10 advertoriale si m-am trezit cu un ban ce ma defaimeaza si dovada este cam ... alandala una mai buna nu gaseai? Ma asteptam la un photoshop de mare clasa sincer...

Reputatie:
    89
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    3.415
    Putere Rep
    89

Implicit

Sarmanu' de tine.

Pe cei ca tine altceva ii da de gol. Nu zic ce.

Uite, oamenii iti recunosc comportamentul "stilat" chiar si fara IP.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th July 2017
    Vârstă
    34
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Deci dovada ta este ca sunt abonat rcs&rds si stilul .... , vorbesti serios? spune-mi ca glumesti ? Inchei polemica cu tine. Astept un raspuns concludent din partea unui admin SeoPedia ce poate verifica datele cu exactitate. Ulterior daca se dovedeste - sunt dispus sa ofer team w , sau orice alt mijloc de verificare disponibil pentru a imi verifica identitatea si daca am primit ban pe nedrept cer derogarea moderatorului Nichita pentru motivul clar " Nepotism " Probabil amici sai au cerut sa scape de mine ... habar nu am ... mi-se pare hilar ... Bine ca nu am fost facut si tepar. ( Cum este rapsodia pe arenaweb ) Oamenii de care vorbesti sunt aceiasi oameni carora le-am refuzat ofertele de lucru , ulterior probabil au devenit fustrati si mi-au murdarit aproape fiecare topic cu offtopic ... si nu au primit sanctionari... Nepotismul ... nepotismul. Asteptam un raspuns de la un administrator seopedia si daca eu am gresit ... plec singur.
    Ultima modificare făcută de problemaseopedia; 7th October 2017 la 00:47.

Reputatie:
    89
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    3.415
    Putere Rep
    89

Implicit

Cati utilizatori Seopedia crezi tu ca sunt din Caracal? (Populaţie: 30.954)

Care e probabilitatea ca tu si Trailer sa aceti aceeasi clasa C de IP-uri (doar ultima cifra este schimbata)?

Care e probabilitatea ca voi doi sa aveti acelasi "stil"?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th July 2017
    Vârstă
    34
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu nu sunt din Caracal ... mai ai alta aberatie ? iti fac o poza din afara orasului ? De unde dracu ai scos-o pe asta cu caracalul ? ( Deja ai dat-o in balarii la caracal ) Imi poti verifica locatia ... sau vrei un sharelocation pe whatsupp si un videocall sa iti prezint orasul in care sunt chiar acum ... si sa imi spui si mie daca este caracal ... HAI MA PE BUNE? Este o comedie de prost gust.
    Orasul nu l-ai nimerit , la clasa de ip iarasi ai dat chix... asta cu stilul ... sa imi dai o poza cu persoana in cauza sa ma imbrac ca si ea probabil asa o sa semanam ).
    ROG IMPLOR ADMINISTRATORII SEOPEDIA SA VERIFICE EI. SI VA ROG INSISTENT sa se faca dreptate si acela gresit sa nu primeasca warning ci sa fie derogat din functie. VA IMPLOOOOR.
    Eh de la oboseala se mai intampla sa gresim orasul , ai in PM cum verifici locatia unui ip , ti-am trimis eu si o dovada a orasului.
    Deci acum sunt tot trailer dar stau in alt oras ... la o distanta modica de 150km ... se mai intampla )).
    Nichita te rog foarte frumos sa imi scoti banul .... nu ai nici o dovada clara , si daca este nevoie iti aduc si una de la rcs&rds despre ideea de ce naiba au ip-uri dinamice la compania lor.
    Si pe viitor sa fiu lasat in pace de tine rapsodia , haotik si dan . Eu nu vand nimic , cum fac prietenii tai care se cred pe olx ... eu lucrez cu persoane de pe seopedia ce ma apreciaza si doar voi imi murdariti imaginea ... aducand motiv precum ca as avea un stil asemanator cu x persoana... am un prieten vorbeste fix ca gigi becali ... dar nu si este gigi becali.
    Ultima modificare făcută de problemaseopedia; 7th October 2017 la 00:58.

Reputatie:
    89
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    3.415
    Putere Rep
    89

Implicit

Interesant cat de des ti se schimba IP-ul. Intre banarea se mai devreme si momentul asta a trecut mai putin de o ora. Presupun ca restartezi routerul ala de la RDS non stop.

IP problemaseopedia > 86.120.75.242

Nu am de gand sa mai pierd vremea. Inteleg ca esti super activ pe alte forumuri. Du-te acolo te rog.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Prezentare membru NickNam3s
    De NickNam3s în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 29th September 2017, 20:02
  2. Probleme primire mail
    De razva în forumul Hosting
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 31st October 2013, 12:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte