Eu n-am inteles intrebarea. Ai facut acest post ca sa ce? Ai scris ca nu vrei decat o simpla explicatie: "de ce?".
Hai sa lamurim cateva probleme, afirmatia ta ca ai vrut doar sa fii de ajutor si ca n-ai nici un interes, ca altfel aplicatia n-ar fi fost free, ma face sa zambesc. Sunt multe aplicatii free la care creatorii castiga din alte surse. Vrei sa ma faci sa cred ca ai dezvoltat o aplicatie care costa (timp, oameni, resurse), care are si suport 24/7 care costa (oameni, resurse) si nu castigi nimic si nu vrei sa castigi nimic? Am voie sa nu te cred? Daca eu am voie sa nu te cred, atunci poate si adminul a interpretat la fel si pentru ca incalcai regulamentul in mai multe locuri, ti-a pus postul pe tusa.
Sa stii ca nu exista pe acest forum un complot impotriva ta si nu trebuie s-o iei personal. Acest forum este despre SEO, aplicatia ta nu numai ca nu ajuta la SEO, eventual, poate strica. Gandeste-te ca vine un noob in SEO si foloseste aplicatia ta pentru a-si promova site-ul, adica da un anunt in o suta si cate zici tu de site-uri de anunturi, acelasi text, acelasi link. Ce crezi ca se va intampla?
Daca tot esti asa de dezinteresat de bani si orientat catre free, nu vrei sa faci si o aplicatie gratuita care posteaza anunturi in directoare web de pe toata planeta? Si aceasta aplicatie ar fi la fel de "utila" pentru SEO ca si cea de mai sus.

Răspunde cu citat