Probabil cand o sa vina altii cu intrebari pentru al tzaspelea site despre acelasi subiect, o sa intelegi. Probabil s-au saturat sa raspunda intrebarilor despre aceasi nisa. Nu mai e nici un chalenge
Acum, revenind la lucruri serioase, o recomandare: incearca sa "portezi" sfaturile de la un site la altul. Pentru ca vorba aia, slujba nu se tine de 2 ori. Cauta in forum, analizeaza fiecare studiu de caz, si urmareste ce anume iti lipseste. Nimeni nu-ti va "vinde" secretul atingerii unui anumit numar de vizitatori unici pe zi. In general, aici se dau sfaturi de suprafata. Ca sa atingi un anumit nivel, ai de muncit, cum probabil ai facut in cazul site-urilor care au atins un anumit trafic. Nu-ti iese cu un site nou? Mai incearca. Daca tot intrebi la infinit, risti sa plictisesti, si sa te ia lumea la misto. Imi pare rau ca ti-o spun, dar situatia mi se pare usor ridicola. Si nu cred ca are Cristian sau altcineva ceva cu tine.
Si acuma, ca sa nu zici ca si eu sunt impotriva ta, uite cateva recomandari:
1. Ai o gramada de meta tag-uri care sunt in plus. Get rid of them
2. Ai un dropdown cu modelele de masini, incearca sa transformi totul intr-un meniu CSS.
3. ALT-urile la imaginile anunturilor sunt cam lungi. Poti ajunge sa ai o usoara penalizare pentru asta
4. Faptul ca ai 10 anunturi pe pagina, si 8 sunt exact aceasi poza, nu te ajuta foarte mult. Poti incerca un url_rewriting pentru imagini. Am obtinut recent rezultate remarcabile cu asa ceva. Incearca sa implementezi un mecanism din asta, si o sa vezi ca nu o sa iti para rau. Mai ales in domeniul auto. Ai grija totusi sa nu cazi in extrema cealalta si sa faci spam.
5. Faptul ca majoritatea link-urilor sunt spre alt site de-al tau, de pe acelasi IP, nu te ajuta deloc. Ba chiar iti dauneaza big time.
Pe masura ce ma uit mai mult la site-ul tau, imi dau seama ca indeplinesti o gramada de criterii ce iti pot atrage penalizari. Mai trebuie sa lucrezi la content si structura. In momentul de fata, site-ul tau e doar un "catel" al unui alt site, si Google s-ar putea sa nu aprecieze asta.
Acum, revenind la multitudinea de site-uri pe care le ai. Concentreaza-te asupra unuia, si lucreaza serios la el. Cu 10 site-uri in acelasi domeniu s-ar putea sa te trezesti ca nu-ti aduce nici unul traficul dorit. Investeste-ti timpul si efortul intr-un singur site. Altfel lumea o sa zica "Iarasi asta?" si o sa evite oricare din cele 10 site-uri.
Sper sa nu interpretezi gresit ceea ce am scris, si sa incerci sa urmezi macar o parte din ceea ce ti-am sugerat.
Bafta.

Răspunde cu citat