Auzi Cristian, poti sa aduci argumente la spusele tale (ca toti suntem retardati)?
App: tu nu esti membru al acestui forum?![]()
Auzi Cristian, poti sa aduci argumente la spusele tale (ca toti suntem retardati)?
App: tu nu esti membru al acestui forum?![]()
Cand am spus chestia de mai sus m-am referit exclusiv la cativa membri, intre timp am descoperit pe aici oameni mai mult decat OK, persoane la care nu m-as fi asteptat sincer, in fine.
Man, eu disputa paypal nu o inchid, poti sa faci tu ce oi vrea, eu am platit pentru ceva ce nu pot folosi din motivele expuse mai sus, vina a fost a mea ca n-am fost mai insistent cu un demo si m-am multumit cu alea 2 printscreen-uri.
Ca sa nu mai zic de link-urile alea ascunse prin codul temei.....
Cristian D, este numai problema ta ca nu stii sa modifici tema. Argumentul asta e... genial.
Daca nu ti-a placut... trebuia sa nu o cumperi.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
inscaun, este un argument a lui cristian ca na ... vorba aia ... doar nu vroiai sa zica mai stiu eu ce.
Una peste alta, eu ti-am oferit ce ai cumparat, fara nici o problema, ca tu vrei sa o modific nu stiu cum ... e problema ta.
Ca ai deschis o disputa in paypal, dupa ce ai primit tema ne dovedesti cine esti. Stii cum esti tu: vrei sa fii si cu p..a in pi..a si cu sufletul in rai. (scz expresia).
Oricum, din punctul meu de vedere lasi multe de dorit.
Bun, daca tu nu stii sa o folosesti, e vina lui ? PhoenixMan a spus cam totul. Omul (Cosmin) a avut toata bunavointa (nu ai negat acest lucru) desi nu era obligat sa te invete ce sa faci, cu atat mai mult cu cat a fost pe degeaba ajutorul lui si a pierdut timp cu tine, timp in care putea sa faca orice altceva. Tu cate lucruri ai facut gratuit, in afara sa jignesti si sa iti arogi un aer superior, fara sa fie cazul ?
Degeaba incerci sa pozezi in 'baiat bun' pentru ca daca intr-adevar aveai verticalitate, nu te pretai la deschiderea disputei. Daca erai mai destept cu 5 minute, puteai sa ceri ajutorul lui Cosmin pentru a-i da functionalitatea dorita. Daca. La banii aia, nici refacere .css nu ai fi primit decat poate de la niste indieni desi .. este cu semnul intrebarii, insa tu ai primit o tema.
Pe de alta parte, daca erai mai bun decat autorul, faceai tu o tema dupa bunul plac dar intr-un final iti permiti sa o consideri "o mizerie" desi iti cam prinzi urechile. Ca sa o poti cataloga ar insemna sa poti fi capabil sa faci cel putin acelasi lucru, nu ? Vulpea cand nu ajunge la struguri face galagie ca sunt acri.
Acum ~ 6 luni, parca motivarea de a fi membru al acestei comunitati era cu totul alta decat de a inventa retardati. Te-ai sucit la 180 grade in asa scurt timp ?
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Din punctul meu de vedere e ca si cum ai cumpara o bicicleta si dupa aia vrei sa o dai inapoi, ca tu nu stii sa mergi cu ea.
@Cristian D, ai de ales: fie returnezi banii userului / inchizi disputa in Paypal, fie parasesti definitiv forumul.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Numai bine!![]()
@Cristian D, mult succes !
Topic inchis. Aviz amatorilor de tepe!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)