Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
In schimb pe mine m-a tepuit acum un an cu o inscriere in directoare care n-a mai venit niciodata. Ba ti-am recomandat si un prieten care avea nevoie (inainte sa stiu ce hram porti) si l-ai tepuit si pe el de vreo 100 de euro (ca sa-mi fie mire rusine ca te-am recomandat). Cand m-am interesat cine esti si chiar aveam de gand sa fac o reclamatie la politie sa te inveti minte ai promis ca daca te mai astept 2 saptamani, ai sa faci rost de bani si ii restitui. Dupa 2 saptamani pauza. Acum regret ca nu m-am dus pana la capat atunci in prima faza.

Daca eram doar eu ziceam ca am fost eu mai prost si asta e, dar mai e Kidu si mai sunt pe care i-ai tepuit.

Greselile din trecut te vor urmari destula vreme Asa ca in loc sa tremuri de nervi, mai bine ai tremura de rusine.

@inocent si altii, inainte sa-l aparati interesati-va de ce e acuzat si mai ales de catre CINE! Ca e primul pe care eu unul l-am acuzat asa ceva si crede-ma ca n-as face asta daca n-as avea motive.
Cristi ,nu i-a luat nimeni apararea, eu doar am zis ca a fost ok cu mine, nu am contestat ca a dat teapa , sau am recomandat sa lucrezi cu el.Nu zice nimeni ca dupa ce ai dat 1-2 tepe si pe urma de 10 ori ti-ai facut treaba, ca ti-ai spalat pacatele, cum crede el.Sa returneze banii, ba chiar si extra pentru timpul pierdut, si atunci o sa fie mai ok .