Nu stiu daca am fost destul de clar: nu pt mine cer asta ci pt userii noi, din motivul precizat mai sus![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Din păcate, precizez că funcția de ”search” a cam dat rateu de fiecare dată când am căutat ceva. Caut o anumită chestie și mă trezesc cu ponturi domenii și alte topicuri pe care în mod normal și la timpul respectiv nu le-aș dori să le citesc. Fie, se modifică funcția pentru o relevanță mai mare, fie...habar nu am.
Adică, ceea ce vreau să precizez este faptul că nu găsim chestiile pe care le căutăm la momentul respectiv, și alte topicuri care nu au nici cea mai mică legătură cu subiectul în sine (aproape)
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Poti pune aici rateuri de cautari, sa vada colegii ce se cauta si nu se gaseste. Greu sa-si imagineze fara exemple![]()
Mi se spunea 1nesco
Ok, să luăm ca prim exemplu un user care dorește să folosească o rețea de publicitate diferită de google adsense. Cel mai probabil va tasta monetizare site pentru a afla care programe sau câte există la ora actuală. Surpriza este că pe primele locuri apare cu totul și cu totul altceva decât topicurile în care se vorbește de restul programelor(clicksor, etarget, smowtion, adbrite și lista poate continua)
http://s22.postimage.org/whrii93og/cautare.jpg
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
@N.Paul realizează și o căutare "backup" pe Google Search. De multe ori rezultatele sunt mult mai relevante. Ex. https://www.google.ro/search?q=site%...tizare+site%22
Ai dreptate în acest sens, dar atunci ce rost ar mai avea funcția de search de pe site, dacă pur și simplu trebuie să te folosești de google search. 80% dintre userii noi nu știu lucrurile astea, și pe deasupra mi se pare normal să folosesc o funcție implementată pe site, decât să folosesc google search pentru a vedea doar paginile indexate deja. Ce se întâmplă cu posturile neindexate(dacă există sau dacă vor exista)
Tocmai de aceea, spuneam că este un ”rateu de căutare” pe acolo
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Perfect, un exemplu bun.
Poate se mai aduna exemple de rateuri si fie reprogrameaza cineva ceva, fie gasim un plugin de search mai bun, fie se revine cu explicatii suplimentare privind cautarile.
Mi se spunea 1nesco
Inlocuit cu google search personalizat si s-a rezolvat problema.
Trust, but verify.
vbulletin-ul, are o problema cu searchul si eu caut o solutie mai buna,
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)