Adica nici eu nu ma omor dupa fb, mai ales dupa ce am vazut cat de roz e (Studiu nofollow links facebook) + ca nu le poti pune pe anchor text (si m-as mira sa fie asa de "bune" pt google) dar nici de aruncat nu e.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
De ce? Ca a avut succes? Nota 10 pentru Mark Zuck, nota 10 pentru idee. Cand o sa existe si la noi un geniu de nivelul asta, atunci poti zice "suxx" la ceva de genul. (Eu asa gandesc, e opinia mea.. nu arunc cu noroi).
Poti sa dai de mine usor, @contact.
ce tare e trailerul... tre neaparat sa vad filmul! ( scuze de offtopic, chiar am simtit nevoia sa ma exprim ).
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Filmul a fost interesant, da. De ce Facebook suxx? Cautati pe net "facebook privacy problems".
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Intervin si eu, putin OFFTOPIC.
Facebook este o uriasa baza de date cu feţe.
Povestea este ambalata frumos, in succesul lui Mark Z. dar cred ca proiectul are finantare din partea statului, la fel cum cred si despre Google.
O aplicatie care ar fi impusa nu ar fi instalata de nimeni, pe cand una comerciala este dorita de toti, mai ales ca unii obtin profit prin intermediul ei.
Noi ne folosim atat de Google, cat si de Facebook si suntem multumiti dar nu trebuie sa credem ca ele sunt niste floricele nevinovate oferite cadou poporului.
Ne dai un extras cu traficul din fb dupa 15 decembrie?
Chiar mi-s curios.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Vrei sa spui dupa 15 septembrie nu ?
seopedia-like2.jpg
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 29th November 2010 la 02:22.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)