Asta am eu. Voi simtiti nevoia sa cresc limita ?Inbox contains 441 messages.
You have 971 messages stored, of a total 1000 allowed. (Empty Folder)
Asta am eu. Voi simtiti nevoia sa cresc limita ?Inbox contains 441 messages.
You have 971 messages stored, of a total 1000 allowed. (Empty Folder)
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Eu am Unread 0, Total 149. Din punctul meu de vedere 1000 sunt mai mult decat indeajuns... dar e doar punctul meu de vedere.
Ai putea sa pui adsense, eu intru zilnic pe Seopedia si as da multe click-uri (am invatat multe aici si apreciez foarte mult comunitatea) ... Si nu cred ca sunt singurul.
Ai face mai mult rau decat bine dand click doar de dragul de a da. pentru ca advertiserul ar pierde bani si nu ar mai investi intr-o noua campanie. Astfel pe termen scurt se castiga, dar pe termen lung poate se pierde un advertiser.
Legat de nr-ul de mesaje, eu am acum 167, si cred ca m-as descurca si cu o limita de 2-300. O mie e suficient zic eu.
Nu vreau sa intru in polemica aici; problema asta e mult prea stufoasa de dezbatut. Oricum sa stii ca multe clickuri sunt date de "drag de site", in felul asta inteleg eu sa rasplatesc munca webmasterului. Si avand in vedere ca dau click pe reclame care ma intereseaza castiga si advertiserul care poate sa ma atraga cu ofertele sale.
Chiar daca ai creste limita, pentru 90% din membri ar fi acelasi lucru, nu cred ca s-ar apuca nimeni sa trimita mai multe mesaje doar pentru ca au limita mai mare.
Daca as pune Adsense, as fi total deacord cu si anume Cristache. Nu as vrea sa dai nici tu nici altii click doar pentru ca este SeoPedia.
Tocmai, pentru ca suntem o comunicate de SEO ar trebui sa trecem peste chestiile astea.
Dar, nu cred ca o sa monetizez forum-ul prea curand.
Poate daca o sa incep sa mor de foame doar![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Deocamdata n-am ajuns nici la 200 de PM-uri... iar dupa o vreme ma voi apuca si de curatenie... deci nu am nevoie de mai mult de 1000.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Mie imi ajung si 100... maximul avut vreodata a fost de 40... dar pe masura ce nu-mi mai folosesc fac curatenie...
Daca exista persoane ce au mesaje aproape de limita de 1000 si simt nevoia sa nu le stearga, atunci cred ca ar trebui marita limita maxima, avnd in vedere ca respectivii au nevoie de mesaje iar limita nu cred ca merge customizata.
Pe de alta parte, personal, numarul de mesaje din si catre contul meu nu cred ca se va modifica, indiferent daca undeva scrie ca limita este 1000 sau 2000. Aceasta cred ca este situatia majoritatii.
Concluzionand, marirea capacitatii cred ca va aduce urmatoarele consecinte:
- cine are nevoie va putea tine peste 1000 de mesaje;
- unii vor vedea un numar maxim de mesaje posibile care este mai mare decat ce vad acum si atata tot;
- probabil necesitatile de stocare nu vor creste f. mult.
Votez pentru![]()
Eu consider ca este de ajuns limita de 1000 de mesaje.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)