Nu confunda. InformEnter e un plug in pentru firefox care ma ajuta sa completez campurile formurilor. Tot manual fac inscrierea doar ca el imi da o mana de ajutor. :)Citat:
Postat în original de meetzah @ Jan 5 2006, 10:42 PM) [post=8725
Inscrierea automata nu prea are valoarea ba chiar iti poate aduce banarea site-ului (sau macar o suspendare) in diversi directori si chiar in google. Eu am patit-o. Google mi-a dat afara un site caruia ii indexase prima pagina (inclusiv textul din ea) pentru aproape 2 luni, dupa ce am folosit prostes]
imposibila inscrierea automata (cel putin asa cred eu) asa ca programele de genul InformEnter sunt o mare tzeapa dupa parerea mea. chiar si google face diferenta intre submiturile de situri automate si cele manuale....
[/QUOTE]
Nu confunda. InformEnter e un plug in pentru firefox care ma ajuta sa completez campurile formurilor. Tot manual fac inscrierea doar ca el imi da o mana de ajutor. :)
Inscrierea automata nu prea are valoarea ba chiar iti poate aduce banarea site-ului (sau macar o suspendare) in diversi directori si chiar in google. Eu am patit-o. Google mi-a dat afara un site caruia ii indexase prima pagina (inclusiv textul din ea) pentru aproape 2 luni, dupa ce am folosit prosteste cateva astfel de tool-uri.