Inscrierea in directoare web straine. Ce ziceti, are rost? macar pentru IBL si PR. Facuta manual.
Versiune printabilă
Inscrierea in directoare web straine. Ce ziceti, are rost? macar pentru IBL si PR. Facuta manual.
Tu ce parere ai ? Are rost topicul asta ?
:)
Poate ar fi bine sa punem in balanta avantajele si dezavantajele adaugarii manuale in cat mai multe directoare web.
care ar fi dezavantajele?
Dezavantajul de baza e "munca" :D Dar, cu lista pe care am postat-o si InformEnter, eu trimit un site la ceva mai mult de 200 de free directories in aprox o jumatate de zi.
Da, marele dezavantaj e munca. :)
Un dezavantaj este si ca majoritatea directoarelor, din fel si fel de liste, apar si dispar. Deci link-urile apar si dispar, deci inconstanta. Google nu prea e happy :)
Asta e mai degraba un risc pe care ti-l asumi.
;)
Sau nu....
Decat 50 IBL-uri care au fost, sunt si o sa fie,
nu mai bine cele 50 + inca 100 cu semnul intrebarii?
eu totusi cred ca rau nu poate sa fie. am gasit o list cu peste 2000 de directoare, majoritatea care transfera PR si m-am apucat de trimis situl manual in cat mai multe dintre ele. la majoritatea am observat coduri de siguranta, grafice, care fac imposibila inscrierea automata (cel putin asa cred eu) asa ca programele de sumbit automat sunt o mare tzeapa dupa parerea mea. chiar si google face diferenta intre submiturile de situri automate si cele manuale....
Nu confunda. InformEnter e un plug in pentru firefox care ma ajuta sa completez campurile formurilor. Tot manual fac inscrierea doar ca el imi da o mana de ajutor. :)Citat:
Postat în original de meetzah @ Jan 5 2006, 10:42 PM) [post=8725
Inscrierea automata nu prea are valoarea ba chiar iti poate aduce banarea site-ului (sau macar o suspendare) in diversi directori si chiar in google. Eu am patit-o. Google mi-a dat afara un site caruia ii indexase prima pagina (inclusiv textul din ea) pentru aproape 2 luni, dupa ce am folosit prostes]
imposibila inscrierea automata (cel putin asa cred eu) asa ca programele de genul InformEnter sunt o mare tzeapa dupa parerea mea. chiar si google face diferenta intre submiturile de situri automate si cele manuale....
[/QUOTE]
Nu confunda. InformEnter e un plug in pentru firefox care ma ajuta sa completez campurile formurilor. Tot manual fac inscrierea doar ca el imi da o mana de ajutor. :)
Inscrierea automata nu prea are valoarea ba chiar iti poate aduce banarea site-ului (sau macar o suspendare) in diversi directori si chiar in google. Eu am patit-o. Google mi-a dat afara un site caruia ii indexase prima pagina (inclusiv textul din ea) pentru aproape 2 luni, dupa ce am folosit prosteste cateva astfel de tool-uri.
Cel mai performant software de inscriere automata in motoare de cautare doar (si NU directoare) este WEBCEO :)
scuze, am confundat. un sear]Citat:
Postat în original de miromulus @ Jan 5 2006, 10:48 PM) [post=8726
Nu confunda. InformEnter e un plug in pentru firefox care ma ajuta sa completez campurile formurilor. Tot manual fac inscrierea doar ca el imi da o mana de ajutor. :)[/QUOTE]
scuze, am confundat. un search pe google si m-am lamurit.
10 motive sa te inscrii in directoare:
http://www.sitepronews.com/archives/2006/jan/9.html
Citat:
Postat în original de wrc @ Jan 9 2006, 02:41 PM) [post=8847
destul de ]
10 motive sa te inscrii in directoare:
http://www.sitepronews.com/archives/2006/jan/9.html
[/QUOTE]
destul de convingatoare pentru mine....