cred ca am mai scris pe unde pe forum tot pe aceasta tema. dupa parerea mea, daca vrei sa iti faci un director demn de luat in seama, trebuie sa investesti putin in el. conteaza foarte mult sa ai un script cumparat, pentru ca atunci ai control total asupra directorului. poate ca la inceput nu o sa simti diferenta dar o sa vezi pe parcurs ca sunt foarte necesare optiuni gen: ban ip address, send emails to users, etc. sfatul meu ar fi sa faci o investitie pt ca ai numai de castigat. asta nu inseamna sa iei neaparat phpld!!

Citat Postat în original de barosanu Vezi Post
cel mai prost din punct de vedere al indexarii paginilor, index suplimentar si altor facilitati de baza pt seo..mai bine incerci lynx sau asa ceva
la ce te referi? poti sa fii putin mai explicit? vorbesti de scriptul simplu, cum vine de la mama lui? noi l-am "machiat" putin in masura in care ne-am priceput si deocamdata suntem foarte multumiti de ce a iesit dpdv seo, iar google indexeaza fara probleme. poate arunci un ochi si-mi dai cateva sfaturi. ne intereseaza parerile altora. link-ul il gasesti in semnatura, merci!