am bagat codul de securitate de mai multe ori si spune ca este gresit
ia masuri
peste tot acest script face acelasi probleme
numai bine
am bagat codul de securitate de mai multe ori si spune ca este gresit
ia masuri
peste tot acest script face acelasi probleme
numai bine
imi place site-ul ca si design . Am incercat sa introduc si eu un site in dimineata asta si am reusit fara probleme.
:)
Auzisem si eu ceva ca nu ar merge codul de securitate. La probele pe care le-am facut a mers totul OK.
Problema a fost rezolvata - am scos optiunea "cod de securitate"
Astept alte idei sau critici si bineinteles sa revina pe site cei ce nu au fost multumiti la prima accesare.
O zi buna va doresc!
folosesc si eu acelasi script pentru un director web. nu stiu care e faza cu codul de securitate de care s-au plans oamenii aici pe forum. eu am vazut ca pot inregistra un site si altii pot la randul lor sa faca acest lucru.
vroiam sa te intreb cum ai reusit sa-ti afiseze pr-ul real ca la mine afiseaza la toate site-urile pr=1.
multumesc!
Problema cu codul de securitate e dupa cum vrea scriptul. Mai am un director web in engleza si s-au inscris peste 1000 de site-uri si nu am primit reclamatii
Cat despre afisarea PR-ului, pe ambele directoare ale mele detecteaza PR-ul real, dar un prieten al meu cu care impart acelasi host intampina acceasi problema ca si tine...parerea mea este ca aceasta problema cu PR1 ar fi din thema. Da-mi un link sa vad thema ta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)