Si eu mi-am facut director , si am si categoria XXX , chiar daca am inteles ca nu face bine la reputatia siteului !
Si eu mi-am facut director , si am si categoria XXX , chiar daca am inteles ca nu face bine la reputatia siteului !
As avea cateva intrebari pentru toata lumea:
As dorii sa incep sa reorganizez directorul. Acest lucru se impune pentru ca se pare ca am omis o gramada de categorii.
Acum intreabari:
1. Daca la reorganizare as edita efectiv si continul site-urilor inscrie (ex. am site-uri cu o descriere complet aiurea, titluri mult prea lungi etc.), ar fi corect fata de cei care au inscris site-ul.?
As face lucrul acesta pentru a creste calitatea directorului din punct de vedere a structurii si al continutului.
2. Din punct de vedere al "ochilui" credeti ca ar trebui sa folosesc un design mai simplu, background alb sau ma rog culori deschise.?
Am sa revin si cu alte intrebari![]()
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
De ce sa nu fie corect ? Ei te folosesc pe tine pentru a obtine un link, iar tu nu iti poti permite un continut "defect", totusi, este vorba de imaginea ta !Postat în original de DubluQ
Pe mine cel putin ma seaca albastru asta, nu stiu ce i-a apucat pe toti in ultimul timp sa-si faca paginile albastre cu dungi voma-verde. Nu ma intelege gresit, designul e misto (apropo: super tare reclama de la piatadetransport) doar ca mie personal nu imi place color scheme-ul.Postat în original de DubluQ
Referitor la categoria XXX, daca tu iti doresti un director business respectabil aceasta nu isi are locul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)