script modificat!
design idem!
si-am facut un director...
am de lucru la el de o sa-mi vina sa plang...dar pana una alta ma antrenez.
multumesc ca pierdeti vremea alaturi de mine
script modificat!
design idem!
si-am facut un director...
am de lucru la el de o sa-mi vina sa plang...dar pana una alta ma antrenez.
multumesc ca pierdeti vremea alaturi de mine
simplu si frumos !
imi poti spune ce script folosesti![]()
? pm me
am gasit pe un cd cu downloadari de pe net gratuite - se numea "script" si atat...
si multumesc pentru cei care isi inregistreaza siteurile pe director..promit sa nu dezamagesc...toate paginile vor avea cel putin rank3- asta daca reusesc intr-o luna sa fac descrierile la toate categoriile
hcs,
pot sa-ti sugerez ceva?
just try: phplinkdirectory versiunea free
nota: numai siteuri in romana cu descrierea concisa, frumoasa...asa cum ne place tuturor..si nu o insiruire de cuvinte cheie...in engleza, japoneza si alte limbi.
multumesc din nou
Am si eu o intrebare... Care va fi ordinea de aparitie a site-urilor in director? Vor fi sortate dupa data introducerii sau dupa un alt criteriu?
dude... daca nu ai cumparat scriptul respectiv, citeste regulile de folosire. folosesc acelasi script pe opendirectory.ro. trebuie si e de bun simt sa lasi un link catre freephpdirectoryscript.com daca tot il folosesti gratis.
To use the directory script completely free of charge, the "Powered by..." link at the bottom of the pages must stay intact.
Stay tunned for Bristol based web design.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)