Am incercat sa inscriu un site, mi l-ai refuzat pentru ca nu am link reciproc. Mai cresti putin, apoi pune conditii.
A propos, am vazut inscrise acasa.ro, roportal.ro, kappa, ejobs. Au si ei link reciproc, nu?
Am incercat sa inscriu un site, mi l-ai refuzat pentru ca nu am link reciproc. Mai cresti putin, apoi pune conditii.
A propos, am vazut inscrise acasa.ro, roportal.ro, kappa, ejobs. Au si ei link reciproc, nu?
pai baga-mi si mie site-ul de la Recent Blog ca postez si eu pe seopedia![]()
Am trimis si eu un site qmedia.ro dar nu am sectiune de linkuri momentan asa ca nu pot pune link. Daca totusi nu il inscrii macar nu-mi mai trimite spam.
E totusi normal ca la inceput sa accepti inscrieri gratuite pana iti faci o baza de date solida. Apoi mai vezi ...
am adaugat si eu si mi lai respins ....
La faza de sugestii .. never ever ask for reciprocal links. Mi se pare o mare greseala. In viata mea nu am dat un reciprocal in stilul asta. Cand vad un asemenea director, plec imediat si imi pun link-ul altundeva, unde nu mi se cere asta. Si cel la care pun link-ul va creste cu link-urile mele, iar directorul care cere reciprocal sau plata va ramane cu mai putine. Consider ca trebuie sa avem cel putin 10 mii de situri indexate pentru a emite pretentii .. promovarea se poate face si altfel .. eu de pilda ofer featured pentru reciproca. Ca banii o sa-i scot din altele, numai sa creasca "bebelusul"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)