Sincer nu cred ca sunt asa multe in pending cum zici tu, dar o sa astept, sper sa fie aprobat.
Sincer nu cred ca sunt asa multe in pending cum zici tu, dar o sa astept, sper sa fie aprobat.
http://forum.seopedia.ro/directoare-...html#post93983
Crezi ca doar directorul tau este un mic Yahoo ?DirectoriesPedia
Web Directory seo friendly in care zilnic sunt inscrise peste 300 de site-uri.![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Catalin, deja aberezi. Daca vei continua iti voi da o infractiune. Nu sunt fanul hartuirilor. Cum ti-au spus si altii inainte, daca esti stresat ca nu te-a aprobat pe site, munceste mai greu, sau cere un sfat despre cum poti remedia neregulile pe care ei le-au gasit.
In nici un caz nu vei ajunge nicaieri cu tonul pe care il ai.
Este un serviciu gratuit, care nu garanteaza un rezultat pozitiv, ca orice alte MII de site-uri de acest gen. Obisnuieste-te cu ideea ca nimeni nu are nimic personal cu tine sau cu articolul tau.
Am zis sa postez, ca am urmarit ultimele posturi facute de tine si de restul de oameni, pe acest subiect, si nu am putut sa ma mai abtin.
Ca sa intelegi ca esti totusi norocs, acum 1 an am platit $300 (1000+ RON) ca sa inscriu un website in directorul Yahoo!, si mi-a fost respins din cauza titlului si a descrierii slabe si "spammy".
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Nu aberez, doar nu sunt de acord cu ce spune el, articolul meu este mult mai bun decat altele deja aprobate, doar ca eu nu am platit. Nu este un serviciu gratuit cum spui tu, daca era gratuit acceptam sa nu fie aprobat, uite dovada.
E ultimul meu post pe thread-ul asta, succes cu site-ul slobodan, imi cer scuze daca am jignit pe cineva.
dovada.jpg
In plus, articolul nu facea nicio trimitere la site-ul meu, era un articol despre protejarea impotriva radiatiilor solare, nici fraza mentionata de tine nu exista in articol, nu stiu de unde ai scos-o.
De ce nu ai facut refuz la plata? Poate primeai banii inapoi, e inadmisibil sa platesti pentru ceva ce nu primesti.
Ultima modificare făcută de katalin; 12th August 2010 la 20:39.
Prietene, articolele se trimit gratuit, in cazul in care vrei sa ti-l scrie altcineva, vrei un articol de calitate si nu poti sau nu ai timp sa ti-l scrii singur, ofer si astfel de servicii dar 90% din articolele de pe site sunt gratuite. Nu mai abera postand o discutie de pe privat (unde am raspuns la un mesaj de pe aria "Marketplace" probabil), pe site formularul de trimitere articole nu iti cere nicio taxa, articolele de acolo sunt aprobate daca respecta cateva reguli de bun simt.
Unde ai platit si cine ti-a cerut vreun ban pentru a trimite articolul? Ai trimis articolul si ai primit vreun mail unde iti ceream bani sau ai fost santajat in vreun fel ca nu va fi aprobat daca nu platesti?
Adaugarea si aprobarea de articole se face 100% gratuit, ca in particular (pe seopedia) ofer si servicii premium celor interesati e cu totul altceva. Si tu poti sa faci acelasi lucru daca iti place sa scrii si cred ca exista astfel de persoane care scriu articole pentru clienti pe care apoi le posteaza gratuit pe ponturifierbinti.com .
Katalin de ce slobodan nu ti-ar accepta articolul daca ar fi bun ? ce motiv ar avea atata timp cat pentru acest lucru este facut directorul. Dupa parerea mea in loc sa te certi ar trebui sa incerci sa il rescrii incat sa fii conform termenilor si conditiilor si sigur ti-l va accepta.
La ceva gratuit nu poti avea pretentii, el are anumite criteri pe care nu este obligat sa ti le spuna, si poate nu ia placut o ideea din articol, sau poate a dat delete din greseala (mi sa intamplat mie la unele site-uri inscrise la mine in director).
Daca vrei garantia ca articolul va fi publicat poti plati, eu anumite articole nu le public nici daca sunt pe bani
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)