Un alt director web http://www.infobv.ro/modules/mylinks/
Cam inutil. Nu transfera PR, nu e pe o nisa, nu e o colectie valoroasa de linkuri si nici nu aduce trafic.
Fa-ma sa inteleg: ce motive sunt pentru ca cineva sa nu creada ca isi pierde timpul cu propunerea unui link acolo?
E pentru cei care trimit site-uri in multe "directori" doar ca sa il trimita si poate fac rost de ceva trafic, PR si cine mai stie ce cade.
Nu e "genul" tau myamar .
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Aici is cam de acord cu myamar e cam inutil directorul, eventual iti mai genereaza cate o vizita, vad ca au o medie de 200 vizitatori/zi pe site
Ovi
Pentru cel care l-a creat nu este inutil, ci pentru un eventual client/submiter. Daca sunt optimizate bine, directoarele pot aduce trafic bun pe ele.
Boingeanu Ben
De obicei cei care fac afirmati/review sunt utilizatorii, deci este facut din pct de vedere al utilizatorilor.
Ovi
A spune despre acest mic director ca este inutil este numai pe jumatate adevarat...
L-am semnalat doar pentru simplul motiv ca exista; din pacate sufera de lipsa transmiterii PR-ului, apanajul Xoops... Totusi cred ca la nivel regional e un lucru binevenit pentru ca sunt mii sau zeci de mii de site-uri care dupa cumpararea domeniului, dezvoltarea site-ului si gazduirea sa, au fost lasata la mila "Domnului" sa fie gasite... nu vreau sa intru in amanunte dar vreau sa spun ca recent am avut o disputa pe aceasta tema cu proprietarul unui shop online prezent pe piata de vreun an de zile care investeste enorm de mult in reclama online dar la capitolul directoare, optimizari, etc. este repetent. N-ati vrea sa fiti in situatia lui, aceea de a va regasi pe pagina 10 de cautari chiar dupa adresa web a site-ului...
Directorul in cauza e doar "ceva in plus" adaugat site-ului propriu zis. Cat de interesati vor fi oamenii sa apara acolo ramane de vazut...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)