18th April 2012, 15:05
12 out of 12 members found this post helpful.
[Resursa gratuita] Lista de directoare romanesti free - fara link reciproc
Salutare
Dat fiind faptul ca lucrez zilnic cu directoarele, am lucrat in ultima perioada la o lista de directoare romanesti free care nu solicita link reciproc la inscriere. Lista cuprinde ~420 de directoare si o voi updata periodic.
http://www.terra-seo.com/DirectoareRomanesti.pdf
V-o ofer si voua ca resursa gratuita. Acolo regasiti directoare de pe dirpedia (le-am cules doar pe cele care nu cer link reciproc) si alte directoare pe care le mai aveam prin listele de inscriere. Cert este ca o sa mai acord ceva timp s-o finisez si sa ii completez si PR-ul la zi. O sa revin cat de curand si cu o lista doar cu directoare aflate pe acelasi ip, o lista ceva mai "premium" care o sa fie de mare ajutor.
Daca doriti sa beneficiati de inscriere in toata lista cu raport final, ma puteti contacta sau puteti citii oferta mea din topicul din Marketplace.
O zi buna tuturor.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare ->
vezi oferta
Ai nevoie de un
site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
19th April 2012, 01:59
1 out of 1 members found this post helpful.
O lista la fel de buna, verificata si publica este cea in care inscrie Zettu: Lista directoare romanesti | AvsZ - Optimizare seo Am colaborat si cu Laurentiu si cu Zettu si pot confirma calitatea listelor (desi rata de acceptare a site-urilor este undeva in jur de max 50% din ce-am observat eu, dar acest lucru este influentat si de calitatea site-ului, neavand nicio legatura cu inscrierea propriuzisa. Conteaza si detaliile pt inscriere pe care le ofera fiecare). Oricum, recent am colaborat cu Zettu pt 5 pachete asa ca pot confirma ca lista este buna.
Signatura lipsa
23rd April 2012, 21:48
0 out of 1 members found this post helpful.
Multumesc pentru lista, e bine ca dai ceva inapoi comunitatii.