10th February 2012, 23:37
3 out of 3 members found this post helpful.
Directoare de articole plus agregatoarele = LOVE ?!
Eu de cate ori inscriu un articol pe care-l consider mai bine scris, il si promovez pe urma in agregatoarele gen digg romanesti.
Stiu ca s-a mai tot discutat pe aici daca-s eficiente sau nu, insa cred ca nu pot face decat bine trimitand atat trafic (neesential pt ca oricum e putin) cat mai ales link-uri dofollow catre o pagina care la randul ei are link catre tine (deci o vrei cu cat mai multa autoritate).
Eu fac asta mai ales cand beneficiez de oferte gratuite aici pe forum, prin asta ajutandu-l un pic si pe cel care le ofera.
Am vazut deasemenea ca sunt care mai inscriu si articole care le pun in directorul meu (de fapt de acolo mi-a si venit ideea).
Ma gandeam ca in acest thread sa postez link-urile care le am eu salvate catre astfel de agregatoare si eventual daca mai are si altcineva, il rog sa le adauge pe aici. Asa poate mai ridicam si agregatoarele astea ca si asa majoritatea sunt vai si amar de ele, majoritatea (asa erau si directoarele de articole in urma cu un an).
Asadar:
Bineinteles ca mai pot fi adaugate si Twitterul, Facebook-ul si G+.
Repet insa: nu orice advertorial scris cu picioarele merita sa ajunga in astfel de agregatoare, pentru ca atunci le-am face mai mult rau decat bine pt ca le-am spama (poate ca oricum o fac altii deja).
My 2 cents
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.
18th March 2013, 07:13
1 out of 1 members found this post helpful.
Daca vin catre directoare de articole nu cred ca ar face vreun rau. Ar fi interesant de incercat, si chiar o sa incerc. De asemenea, nici mie nu imi merge cica.ro, nici pe chrome nici pe mozilla.