Mi-a scos ceva peri albi pana am nimerit, dar efectiv mi-a placut noul eladian.ro.
Nu stiu cum au reusit sa verifice duplicate, uneori parca exagera, dar in final am reusit
duplicate_dir.jpg
Il recomand.
Mi-a scos ceva peri albi pana am nimerit, dar efectiv mi-a placut noul eladian.ro.
Nu stiu cum au reusit sa verifice duplicate, uneori parca exagera, dar in final am reusit
duplicate_dir.jpg
Il recomand.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Si nu este singurul. Am mai nimerit si eu cateva, altele pe langa eladian. Putem spune ca e un lucru bun. Te face sa-ti modifici descrierea, daca n-ai facut-o prea curand.![]()
Duplicate content cu ce anume? Cu ceva de pe net sau ceva din directorul lor?
Cu ceva de pe net. E singurul romanesc cu asa ceva, remarcat pana acum.
Efectiv mi-au venit dracii, dar e super ca si calitate.
Am schimbat in veselie descrierile si tot nu era multumit
Mi-a placut
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Alt exemplu Webmaster - add/edit site-ul dvs.
Poate noua ni se pare ok ca intelegem imediat despre ce e vorba, dar din punct de vedere UX este foarte prost mesajul. Oare ce inseamna "continut duplicat" pentru utilizatorul de rand?
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Ai foarte mare dreptate alecs, dar teoretic cei care se ocupa de inscrierea in directoare ar trebui sa stie
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)