zona-publicitara dot ro
Incerc sa imi fac un script personalizat pentru director , nu prea agreez scripturile gata facute . Ceva recomandari pentru site , pentru a fi atractiv ?
zona-publicitara dot ro
Incerc sa imi fac un script personalizat pentru director , nu prea agreez scripturile gata facute . Ceva recomandari pentru site , pentru a fi atractiv ?
ar trebui facuta categorie separata pe seopedia - director de text
fa cat mai multe categorii la site si incearca sa pui niste culori cat mai atragatoare
Ai putea sa introduci formularul inainte de mail si mailul sa vina doar pentru confirmare la final . Oricum bafta
si pe parte de SEO ? cam care ar fi preferintele .
Este laudabila incercarea ta da a face un script personalizat, insa mai ai mult de lucru. Uite ce mi-a sarit mie in ochi:
- in primu' rand nu dai nici un fel de link spre siturile inscrise, ceea ce il face complet inutil.
- alt aspect ce atrage atentia este adresa de mail IN CLAR a celor care si-au inscris siturile la tine, ceea ce ii expune spam botilor.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Am rezolvat , nu mai e mare diferenta intre backlink si fara dar , se rezolva , in timp .
Cum se spune , norocul incepatorului sau ..... , am ajuns la pr3 , pr2 pe o categorie
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)