Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Link dilution

saladfingers este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    43
    Posturi
    72
    Putere Rep
    30

Implicit Link dilution

Dupa cum am si scris pe blogul meu despre "link dilution" si exemplu de director web....cu peste 20 links/page cei care le aveti.... read my post...nu vreau sa imi fac reclama aici dar sa fie cit de cit inteles pentru cei ce au directoare web...like pplz daca faceti o treaba macar faceti sa si merite lumea sa se inregistreze la voi ...si MORE dofollow
    Ultima modificare făcută de saladfingers; 27th February 2010 la 07:09.

Zone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th June 2007
    Locaţie
    Pipera
    Posturi
    220
    Putere Rep
    33

Implicit

Oricat ai vrut tu sa te faci inteles, nu prea ai reusit. E cam grea romengleza ta, iar exprimarea e "fantastica".
    Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.

saladfingers este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    43
    Posturi
    72
    Putere Rep
    30

Implicit

Cu cat exista mai multe linkuri pe o pagina cu atit valoarea unui link din acea pagina va scadea....scuzati eram cam spart azinoapte .... se mai intimpla vineri seara

sht3fu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    108
    Putere Rep
    30

Implicit

Eu tot nu inteleg ce vrei sa spui. Adica dsdhhjh.ro este director web sa zicem si are inscrise in el 12 000 de siteuri. Cum ai vedea tu solutia de evitare a link dilution? Sa faca la fiecare site inscris pagina separata in director? ari fi egal cu zero ca valoare acel link.
    Directoarele sunt doar un + la start, daca vrei cu adevarat linkuri care sa si aiba valoare parerea mea e ca trebuie sa vanezi acele linkuri pe anumite siteuri care se incadreaza in nisa ta. Doar astfel vad eu o evitare a link dilution.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de sht3fu Vezi Post
    Eu tot nu inteleg ce vrei sa spui. Adica dsdhhjh.ro este director web sa zicem si are inscrise in el 12 000 de siteuri. Cum ai vedea tu solutia de evitare a link dilution? Sa faca la fiecare site inscris pagina separata in director? ari fi egal cu zero ca valoare acel link.
    Directoarele sunt doar un + la start, daca vrei cu adevarat linkuri care sa si aiba valoare parerea mea e ca trebuie sa vanezi acele linkuri pe anumite siteuri care se incadreaza in nisa ta. Doar astfel vad eu o evitare a link dilution.
    pai nu zicea el sa fie 1 link pe o pagina, dar nici 50. El insa nu se referea exclusiv la directoare ci a exemplificat cu ajutorul lor. E valabil si in alta parte.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •