Citat Postat în original de Marius ISP Vezi Post
Mie imi arata 135,000 cautari pt "disease" si 2900 pt "dieases", "diease" nu se cam cauta deloc (setarea este pt english, all countries).
Articolul a fost scris acum vreo 2 saptamani si voiam sa-l public pe blogul meu initial dar e prea techie pentru readershipul meu si am zis ca da mai bine aici. Am si screenshots facute de atunci la AdWords Tool si in timp se mai schimba volumul de searches. Si acum vad la "disease" 1.500.000 searches si la "diease" 9.900 searches.

Anyway... am spus si eu mai sus: nu e neaparat nevoie sa scrii cu erori gramaticale ca sa targetezi typos-urile. Poti sa ai un text perfect normal, fara nici o greseala DAR aduni si niste inlinks la site cu cuvantul scris gresit ca si anchor text. In felul asta rankezi bine si pentru typos, chiar daca nu ai erori gramaticale in continutul site-ului.

Varianta usoara ar fi sa faci o pagina unde sa folosesti greselile in content, sa le dai si un stil inedit si pagina respectiva sa aiba si cuvantul scris gresit in title, descriere si in url DAR daca faci asta cititorul o sa aiba impresia ca nici nu stii sa scrii.