Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Advertoriale

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.707
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de I.Alex Vezi Post
    Nu e deloc pe langa subiect, doar ca face pe nestiutorul.

90% din backlinkurile catre advertoriale.com.ro sunt cu Redirect. Deci de alea luate de pe Fiver. Si clar aduse de el pentru cresterea autoritatii

Nu vreau sa fiu rautacios, dar cand ceri un pret de 100 lei pe articol, ar trebui sa oferi ceva. Caci asa mai mult inclini in partea cealalta, incerci sa pacalesti, specificand ca ai autoritate mare.
    N-am prea inteles eu bine probabil: 1) cumperi domenii cu DA mare si faci redirect la site-ul tau.... Moz se pacaleste si iti transfera DA-ul? S-ar putea sa pierzi lal Google, depinde ce a fost pe site-ul respectiv .. bla bla ... 2) Ajuta DA sau nu in autoritatea in SERP? adica la algoritmul Google?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    51
    Posturi
    169
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    2) Ajuta DA sau nu in autoritatea in SERP? adica la algoritmul Google?
    Nu ajută. Nu are cum să ajute. Google și MOZ sunt două lucruri diferite, care nu au nimic în comun.

Un link util: https://www.searchenginejournal.com/...ain-authority/

Alt articol pe care te sfătuiesc să-l citești: https://searchengineland.com/moz-dom...against-431732
    Ultima modificare făcută de lecktronix; 29th November 2023 la 16:23.

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

OK. Fac cum fac și dau doar de experți. Nu mă pot contrazice cu voi. Eu am 1-2 ani de SEO. Voi știți mai multe. Sacrific un website - firma-seo.ro, pentru DA 50+. Plătesc fără probleme. Persoane care fac asta, adică să crească DA-ul știu destule și 98%, sunt păcăleli. Website-ul advertoriale.com.ro, are trafic destul. Un backlink de pe advertoriale.com.ro, pleacă cu Link Strenght 35, puține website-uri transferă o astfel de valoare. De asemenea, Trust Flow-ul de pe acest website este destul de mare. Deci nu este un website slab.

Subiectul era despre advertoriale și dacă prețul este mare, nu este frumos să veniți cu tot felul de înțepături. Aveți cred și voi website-uri de genul acesta și nu cred că v-ar plăcea ca cineva să vă răspundă așa cum faceți voi. Noroc că 80% din utilizatorii acestui forum sunt oameni cu bun simț, nu cârcotași și invidioși.

Mai văd că cei care fac lucruri de genul acesta nu au nimic în semnătură dar sunt experți.

OK. Am lăsat un website pentru creșterea DA. Astăzi este 29. Noiembrie. Vedem când face DA 50+ și plata se face.

Sunt foarte multe persoane care postează diverse servicii sau oferte diverse. Nu mi-am permis niciodată să vin cu jigniri sau impresii de expert în domeniu. Mă rog, ține și de educație.

Mulțumesc tuturor de comentarii. Sunt educative.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Văd că am mai crescut un punct la autoritate:

DA - 62
    PA - 40
    CF - 30
    TF - 30

DR - 34

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Am pus domeniul în semnătură pentru cei care mi-au terfelit postarea. Poate își amintesc de promisiunea făcută "în 2 săptămâni am 50 DA!". Asta era acum o lună! Măcar eu nu am de ascuns nimic. Am un website în semnătură. Cei care se cred "Guru", nu au nimic. Poți adăuga un nume de domeniu și fără link. Scriu asta pentru că poate nu mai terfelesc și alte postări sau oferte.

În altă ordine de idei, website-ul advertoriale .com.ro, are un DR, foarte bun față de alte website-uri din domeniul acesta.

Vă doresc sărbători minunate!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.707
    Putere Rep
    30

Implicit

Hai la Multi ani! Nu mai fi si tu asa suparat, mai bine fa un test, eu sunt dispus sa-l platesc, % din rezultate 60 tu - 40 eu. Te bagi? Adica luam un articol prima pagina Google, postezi unde vrei tu advertorialele si vedem crestrea. Asta inteleg eu prin SEO pe bani, restul sunt teoria relativitatii expusa in SEO. Dai bani ficsi pe rezultate ... metrici. N-am luat in viata mea advertoriale, dar ma bag la experimentul asta. repet, doar keywords primele pozitii, pot merge si pe TOP 3 daca e nevoie.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Advertorialele sunt o parte din SEO. Ca să ridici o pagină, articol, produs, etc., ai nevoie de mult mai mult. Advertorialele ajută foarte mult dar pe lângă ele ai nevoie și de alte servicii. Există companii SEO, care nici nu au un portofoliu de website-uri și promovează alte companii doar cumpărând advertoriale pe diverse expresii sau cuvinte cheie. În peste 16 ani de activitate în SEO, eu am reușit să am un portofoliu destul de mare și nu mă refer la 10-20 de website-uri.

Website-ul din semnătură îl am de 11-12 ani cred și nu a fost promovat deloc. L-am pus la bătaie pentru că nu mă bazez pe el. Supărat nu sunt însă mă tot gândesc de ce atâta răutate și invidie în unii oameni. Ce mă deranjează cel mai mult este faptul că doar ăia care nu au nimic la semnătură aduc jigniri și comentează ca și cum ar fi nu'ș ce experți. Nu ai să vezi o persoană specializată în SEO și care are ceva ani în domeniul acesta de activitate să vină cu astfel de comentarii.
    Ultima modificare făcută de vertedi; 31st December 2023 la 16:56.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.707
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
    Ce mă deranjează cel mai mult este faptul că doar ăia care nu au nimic la semnătură aduc jigniri și comentează ca și cum ar fi nu'ș ce experți. Nu ai să vezi o persoană specializată în SEO și care are ceva ani în domeniul acesta de activitate să vină cu astfel de comentarii.
    LOL, io am .. nu comentez decat la subiect. Eu zic ca la experienat ta ar trebui sa te limitezi la oferte, ca de suparat pe membri neseriosi o sa iti dauneze la sanatate si nu merita. Asta e defectul promovarii in comunitati, comentariile care nu-si au locul ( sau poate fac parte din mix ). Cat despre SEO ceva mai banui si eu, altfel nu tineam sus in TOP 3 atatea site-uri ( si nu vorbesc de 10 - 20 ) Ce nu am? Site-uri care sa aiba organic PA DA, TF, FF, PF sau mai stiu eu ce metrici mari. Am mai intrebat, ce conteaza ma mult? PA, MA, Fa sau DA sau pozitia in SERP? Eu as paria pe pozitie, adica daca un site e ok in TOP 5 in SERP, ma ajuta link=ul ala 100%, metricii.... habar nu am. CA sa fiu mai clar, daca ma duc la magazin cu bani ( cash, card, telefon ) sigur uai marfa, daca ma duc cu mere ... e posibil sa nu iau nimic. Hai, inca odata LA MULTI ANI!

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

A mai crescut Domain Rating de la 34 la 36.

DA - 62
    PA - 40
    CF - 30
    TF - 30

DR - 36

BlackSEO este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    12
    Data înscrierii
    18th September 2018
    Posturi
    218
    Putere Rep
    12

Implicit

Da 53
    .

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th June 2015, 12:21
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th November 2011, 22:00
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th October 2011, 00:54

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente