Un singur loc a ramas disponibil, pentru ceilalti interesati costul un advertorial publicat pe siteul nostru este de 50 Ron cu materialul clientului.
Un singur loc a ramas disponibil, pentru ceilalti interesati costul un advertorial publicat pe siteul nostru este de 50 Ron cu materialul clientului.
Deoarece am fost intrebat de multi, pe viitor vom pastra o rata de minim 10 articole scrise de noi la un advertorial postat, pana in prezent la 3000 de articole avem in jur de 170 de advertoriale.
Ultimul loc este inca disponibil! Primul venit, primul servit!
Pentru moment au fost date toate locurile disponibile, un singur loc este facturat si plata este in stand-by, daca nu se confirma redeschid oferta! Multumesc.
Interesanta oferta, sper sa se redeschida, vreau sa ma inscriu pe lista de asteptare, multumesc!
Vand advertoriale in peste 400 site-uri cu autoritate mare, pm pentru detalii!
Mai am un loc disponibil deoarece un coleg de pe forum a dorit un cont, i l-am trimis, dar nu a platit nici pana azi factura, asa ca voi anula contul!
Deci, inca un loc disponibil, primul venit, primul servit! Daca plateste...![]()
Vezi ca eu ti-am trimis de pe un cont bancar pe alt nume, sa nu fie vorba despre mine![]()
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Valabil pentru inca un loc, doritorii sa ma contacteze pe PM!
Mai avem 2 locuri disponibile la pretul de 190 Ron/an
Puteti publica articole si advertoriale nelimitat timp de un an in publicatia noastra.
Oferta la 190 Ron nu mai este valabila, multumesc!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)