Pe vechile proceduri penale puteai scos de sub urmarire penala sau nu putea incepe urmarirea penala si daca fapta nu prezenta pericol social. Adica daca imi furai un mar din pom nu puteai sa faci puscarie pentru furt, dar asta nu inseamna ca nu ai furat.
Cu alte cuvinte, NUP, pe vechile proceduri, sau clasarea pe noile proceduri, nu inseamna neaparat ca esti nevinovat. Oricum ai promis ca ne arati "hotararea", iar rezolutia procurorului trebuie sa fie motivata sau sa indice temeiul legal.
Am vorbit cu el astăzi la telefon și mi-a promis că astăzi o să-mi trimită banii pe articole scrise (eu sunt unul dintre cei ce îi scriau).
Sper să se țină de promisiune.
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
@Petre:
Aici nu ai nimic de demonstrat, vinovatie sau nevinovatie, trebuia sa livrezi serviciile pt care ai pretins si incasat bani. Daca nu poti face asta, iti recomand sa returnezi banii cat mai curand, pana nu se enerveaza lumea si incepe sa ia masuri. Daca mai primeste acel procuror cateva sesizari pt inselaciune.. ce crezi ca o sa se intample? Tii neaparat sa te vedem pe la stiri?
![]()
Mi-a plătit o parte, ceea ce m-a făcut să am încredere în el. În plus, inițial răspundea foarte repede la e-mail-uri. Apoi, i-am livrat și partea mai groasă de articole și s-a dat la fund. Nu, nu mă plătea cu 2 lei, dar din câte mi-a zis azi la telefon (probabil mi-a răspuns pentru că nu-mi știa numărul; acum nu mai răspunde), avea două categorii de articole: ale mele pe care le plătea bine și ceva de gen bulk.
Eu i-am dat termen astăzi, întrucât azi a zis că vorbește la birou să se facă toate plățile. Cumva, din tonul vocii lui am simțit o eschivă. Sper să mă înșel, întrucât îmi datorează o sumă mare de bani.
Acum că îmi știe numărul, îmi dă ba ocupat, ba nu răspunde deloc la telefon.
astea sunt cei care sperie lumea de tranzactiile pe internet , din cauza lor multi fug cand aud afaceri pe internet. Nu trebuie sa ii lasam sa continue asa.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)