Bine ai venit!
Acest thread este dedicat tuturor celor care sunt in cautarea unor servicii profesionale de content writing sau copywriting. Am rugamintea de a-l pastra cat se poate de curat, exclusiv pentru update-uri in ceea ce priveste oferta sau feedback asupra serviciilor oferite.
Intrucat in urma cu 5-6 ani, cand am inceput sa scriu content, primul meu client a fost chiar un respectat utilizator al acestui forum, consider ca ar fi frumos sa dau ceva inapoi acestei comunitati si sa pun la dispozitia utilizatorilor o echipa de redactori si editori experimentati.
----------
Ne ocupam cu redactarea, editarea si corectarea de:
- Strategii de Content Marketing;
- Continut descriptiv pentru website-uri;
- Articole pentru blog-uri sau alte publicatii;
- Descrieri de produse magazine online;
- E-book-uri;
- Infografice;
... atat in limba Romana cat si in limba Engleza!
Continutul realizat de noi este 100% unic si original. De asemenea, in 99% din cazuri a fost si pregatit de publicare, fara a necesita verificari sau corecturi ulterioare. In cazul continutului descriptiv pentru website-uri, al articolelor pentru blog-uri si al descrierilor de produse pentru magazine online, putem realiza si o optimizare din punct de vedere SEO conform unor keyword-uri sugerate de client.
----------
Asadar, daca esti in cautarea unor astfel de servicii te invit sa ma contactezi prin PM sau e-mail la me@georgeginghina.com. Raspund la fiecare solicitare in maxim 48 de ore!

Răspunde cu citat