Salutare tuturor,
Dupa cum spune si titlul vand liste de cuvinte cheie pentru site-uri de jocuri online. Lista de cuvinte cheie contine urmatoarele date: 76278 de cuvinte in total dintre care 24496 contin date si 17 582 au traffic > 0
Cum va poate ajuta acesta sursa de cuvinte cheie:
- In functie de traficul, concurenta si cuvintele pe care le gasiti puteti face structura unui site;
- Ofera informatii despre cele mai cautate cuvinte;
- Poate sa ofere idei pentru completarea propriilor site-uri;
- Va ofera idei pentru achizitionarea unor domenii noi mai ales ca in liste gasiti toate cuvintele cu trafic mare;
- Va poate ajuta la diversificarea textelor ancora pentru campania de linkbuilding;
- Este un ghid bun atat pentru incepatori, pentru cei de nivel mediu, pentru cei avansati care sunt in cautare de noi oportunitati.
Pretul pachetului este de 100 Ron (Transfer Bancar) / 25€ (PayPal) iar astazi pana la ora 23:59 membrii forumului au reducere de 25% din pret - 75 Ron (Transfer Bancar) / 19€.
Consider ca raportul calitate/pret este foarte bun avand in vedere urmatoarele aspecte:
- Salvati bani si timp pentru cautarea cuvintelor. Eu unul am pierdut zeci de ore ca sa fac aceaste liste;
- Va puteti imbunatati traficul actual mai ales ca aveti veti afla care sunt
- Puteti diversifica sursele de trafic
Plata se prin Transfer Bancar catre BCR (de preferat) sau PayPal inainte de primirea pachetului.
Cum intrati in posesia pachetului?
Dupa ce primesc banii in cont imi dati adresa dvs. de gmail iar eu va fac owner la folderul care contin documentele dupa care aveti control asupra informatiilor.
De ce puteti avea incredere in mine? Pentru ca:
- In tranzactiile pe care le-am efectuat pe forum cu listele de cuvinte cheie(atat cu 250k de cuvinte cat si liste pentru anumite site-uri) nu au fost probleme;
- Sunt interesat sa imi pastrez imaginea pe acest forum si sa imi imbunatatesc reputatia pentru viitoare colaborari;
- Am o reputatie pozitiva pe acest forum si daca urmariti intreaga perioada in care am activat pe acest forum veti vedea ca am un profil curat;
- Stiu ca exista posibilitatea unor noi colaborari cu cei cu care fac tranzactii, ca voi avea nevoie de ajutor la un moment dat si ca voi achizitiona/vinde produse si nu sunt atat de cretin incat sa imi bat joc de propria persoana.
Cui nu este recomandat acest material:
- Celor care sunt lenesi (Degeaba cumperi daca nu analizezi cu atentie fiecare set de cuvinte)
- Celor care cred ca nu pot realiza nimic cu acest material, nu vor folosi aceste date, cred au suficiente informatii despre .ro s.a.m.d.
- Celor care vor sa “fure” munca altora si s-a redistribuie materialul
Observatii:
* Nu toate cuvintele au nr. mare de cautari lunare. Este si logic, doar nu poti compara “jocuri” cu “jocuri online gratuite pe net”. Nu va imaginati ca veti gasi numai cuvinte care au trafik peste 100k sau ca toate au cautari. Exista si cuvinte care nu au cautari!
* Aceasta lista nu este exhaustiva. Consider ca aceasta lista acopera in proportie de + 80% din necesarul de cuvinte cheie pentru toate tipurile de jocuri (marile categorii: jocuri online, jocuri de gatit, jocuri cu bile etc.)
* Am incercat sa elimin pe cat posibil cuvintele nefolositoare (de genul download) si sa las doar cuvintele care au legatura cu fiecare categorie. Acum este imposibil sa nu fi omis ceva mai ales ca anul trecut cand le-am facut totalul cuvintelor se ridica la peste 100k de cuvinte;
* Aceasta oferta nu este nelimitata pe forum.
* Imi rezerv dreptul de a fi subiectiv si a refuza orice persoana.
* Prioritate au cei care au reputatie pozitiva pe forum 5+ dar nu neglijez nici colegii care sunt foarte vechi/noi si au putine postari/+la reputatie.
* Aceste liste nu se pot redistribui fara acordul meu explicit.
Am incercat sa fiu cat mai explicit in aceasta postare atat prin video cat si prin detalii.
Nu incercati sa spamati acest topic sau sa adaugati comentarii care nu isi au rostul (Pentru mai multe detalii cititi art. nr.20 din regulamentul forumului) pentru a evita situatiile neplacute.
Pentru achizitionarea acestui pachet doresc sa ma contactati doar pe pm.

Răspunde cu citat