Eu unul zic ca gasesti si la pretul asta, insa vor fi spinnuite grav si doar intr-o anumita proportie unice. Nu ai cum sa te bati cu astfel de articole pe nisa asta, oricat de bun ai fi pe SEO. Daca as fi in locul tau, as face altceva: in loc sa platesc pe cineva sa imi livreze articole, as cumpara ceva carti in domeniu, astfel incat sa-ti poti face o idee reala despre domeniu si apoi as incerca sa sintetizez in articole ideile din carti.
E o nisa grea la care eu unul m-as concentra mai intai pe continut si apoi as fi activ pe forumurile de profil. Mai degraba m-as concentra pe asa ceva in prima faza decat pe SEO, intrucat e mult mai usor sa aduci trafic. Insa, pentru a avea o oarecare credibilitate, trebuie sa ai opinii pertinente din domeniu, ceea ce inseamna ca trebuie sa fii la curent cu tot ce misca in domeniu, sau macar sa stii cu se mananca o anumita sectiune a forex-ului.
In timp, vor veni si link-urile, insa daca un lucru e sigur, e faptul ca cu articole de 1 euro nu ai cum sa faci vreo treaba. Ar fi bani aruncati... si timp pierdut de pomana.

Răspunde cu citat