Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Vand 10 postari pe o pagina de facebook cu peste 30.000 de fani

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    32

Exclamation Vand 10 postari pe o pagina de facebook cu peste 30.000 de fani

Pentru o perioada limitata de timp, ofer spre vanzare 10 postari pe o pagina de facebook romaneasca ce a depasit de curand 30.000 de fani. Este vorba despre o pagina a unui blog foarte cunoscut.

Indiferent ca vreti sa va promovati produse sau servicii, alte pagini de facebook, bloguri sau siteuri, imagini, aplicatii etc, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele:

- pagina targeteaza persoanele de sex feminin
    - postarea trebuie sa se adreseze femeilor pentru ca va fi publicata ca o recomandare
    - dupa publicare, postarea va ramane pe prima pozitie minim 6 ore
    - postarea trebuie sa respecte politica facebook: fara concursuri de like-uri, share-uri, fara tenta sexuala/erotica
    - nu accept urmatoarele nise: horoscop, jocuri online, manele, schimburi de orice fel, retete sau diete de slabit pe baza de pastile sau orice alte chimicale etc.

Pretul este de 50 lei / publicare, plata se va face in avans prin transfer bancar in cont ING sau paypal.

Dupa cum ziceam, doar 10 postari sunt disponibile, nu ma deranjeaza daca va fi cineva dispus sa le cumpere pe toate, atata timp cat vom promova de fiecare data altceva.

Va rog trimteti PM cu detalii complete despre ce anume doriti sa promovati si eu va raspund in cel mai scurt timp daca e ok sau nu, cu alte cuvinte, toate cererile vor fi analizate si daca nu corespund cerintelor de mai sus, le voi respinge.

Multumesc.
    keep dreaming...

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    40

Implicit

Salut,
    Imi place cum ai prezentat si, daca-mi permiti, iti dau cateva sfaturi (care se transforma in intrebari).

Care e media afisarilor/like-urilor/comentariilor a posturilor? Dar a posturilor de tip advertising?
    Conditiile. Daca tot e vorba de o pagina destinata femeilor, de ce nu mi-as vinde un produs. De exemplu, un ghid de slabire, o pereche de colanti, silicoane..etc. Cu ce poate dauna acest lucru paginii sau fanilor ei?
    Cand ai impus aceste conditii, banuiesc ca stii deja ce tip de reclame accepti, nu?

Nu spun nimic de pret, dar cred ca iti dai seama ca la pretul cerut, probabil vei avea clienti care vor sa vanda ceva, nu? De ex, eu daca as fi avut ceva de vandut femeilor m-ar fi interesat. In rest, nu stiu cum si cu ce m-ar ajuta reclama pe pagina cu 30.000 de fani. Spune-mi tu!
    Vand Advertoriale (pr 5)

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    36

Implicit

vreau si eu un detaliu te rog...cam cate vizite ar venii estimativ?
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    32

Implicit

Vali, n-am zis ca nu se pot promova produse. Undeva fie nu m-am exprimat corect, fie n-ai inteles tu corect. Chiar incurajez promovarea/vanzarea de produse, tocmai asta e ideea, sa fie ceva targetat femeilor si la care sa obtinem o rata buna de conversie. In ceea ce priveste media likeurilor, comentariilor, nu vad relevanta. Sunt multi care nu dau nici like, nici comment dar in schimb dau click pe link.

ZeTTu, depinde de la caz la caz... in testele pe care le-am facut eu... undeva de la 200 in sus si pana la cateva mii.
    keep dreaming...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

si ce cost pe vizita estimezi? Ar trebui sa fie sub pretul facebook ads sau google ads
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    32

Implicit

De ce ar trebui sa fie sub pretul facebook/google ads? Nu cred ca suporta comparatie. E vorba despre o pagina care a adunat acesti fani intr-o perioada destul de lunga de timp, toti au venit pe pagina in mod organic, sunt interesati de actualizarile de pe pagina, urmeaza linkurile si recomandarile paginii pentru ca intre noi si ei exista deja o relatie bazata pe incredere. Tocmai de aceea nu-mi permit sa promovez orice produs, iar scopul nu este sa ma imbogatesc din asta ci mai degraba sa testez rata de converstie, reactia fanilor la mesajele publicitare etc.
    keep dreaming...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand fani facebook
    De Pancu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 60
    Ultimul Post: 2nd April 2017, 22:20
  2. Vand pagina facebook 12,953 fani
    De buicky în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 4th April 2012, 21:44
  3. Vand Fani Facebook
    De Shumy în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th February 2012, 23:54
  4. Excesiv de multi fani pe facebook
    De Madison în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th January 2012, 10:01
  5. Vand pagina de Facebook pe engleza cu peste 60.000 Like !
    De diet.popu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 7th October 2011, 09:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •