Vad ca tot ii dati cu calitatea asta.. cum alegeti voi dupa calitate? Eu am colaborat cu 2-3 useri care mi-au trimis ca mostre niste exemple bune iar dupa aceea cand am platit mi-au trimis niste aberatii (greseli gramaticale, idei haotice, dezastru total).. Nu s-a obosit nici macar sa foloseasca un spellchecker, ca i-ar fi corectat ala multe din greselile gramaticale. Fara suprare dar tare multi analfabeti vin din generatiile astea noi intro era in care ar fi trebuit sa fie defapt invers.
De asemenea nu poti alege dupa seriozitate ca seriozitatea o aflii la finalul tranzactiei, deci trebuie intai sa te arzi ca sa o aflii. Mai raman referintele, asta e primul indiciu si de cele mai multe ori cel mai sigur despre serviciile cuiva - referintele si recenziile despre cei care ofera astfel de servicii.
Eu de ex, n-am lucrat cu palanghianu dar am citit multe din articolele scrise de el si au fost scrise bine de fiecare data iar recenziile au fost pozitive, deci referintele lui sunt foarte bune asa ca l-as recomanda si eu (o sa se defecteze si el in curand, dar pana atunci ramane un bun exemplu).
Asa ca daca nu e trecut ca optiune 'referintele', o sa votez seriozitatea, care e cea mai apropiata de referinte.

Răspunde cu citat