Trebuie sa spun ca totul a decurs normal si articolele sunt de calitate.
Nu am observat sa se repete paragrafe sau propozitii intre articole. Continutul e unic.
Recomand serviciile lui.
Trebuie sa spun ca totul a decurs normal si articolele sunt de calitate.
Nu am observat sa se repete paragrafe sau propozitii intre articole. Continutul e unic.
Recomand serviciile lui.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Multumesc alecs. Tot de pe forum, am colaborat si colaborez in continuare cu @lovelife si cu @Antonio Tony. Daca treceti pe aici, v-as ruga sa va spuneti o parere despre modul in care a decurs totul.
Eu lucrez de ceva timp cu palaghian si sunt multumit, e om serios, am platit chiar si avans fara probleme
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Trecem, ca suntem vizitatori fideli![]()
In privinta realizarii articolelor sunt multumit .. le-a scris repede, cu continut unic si de calitate .. asadar recomand
Acum sa vedem cat de repede se publica pe acele directoare de articole .. revin cu completari dupa publicare.
am dat si eu o comanda, astept rezultatele
Am colaborat cu palaghianu pentru redactarea unui comunicat de presa. Raportul pret/calitate este unul excelent.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Multumesc mult, robyroy.
Am colaborat, totul a mers perfect, a terminat rapid si articolele au fost de foarte buna calitate. Voi mai apela si recomand![]()
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Terminat si pentru @dane1505 si pentru @paulapadurariu gata si pentru @Razvan Badu, gata si pentru @alecs inca un pachet. Pe care v-am omis, mai treceti-va voi pe aici, sa vada lumea ca muncesc, nu castig bani stand.
Multumesc palaghianu.
Recomand cu placere.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)