Dupa cum spune si titlul, vand advertoriale/reclama pe blog generalist PR4. Mai exact pe Blogu de azi. Daca sunt doritori, ofer informatii aici sau pe PM. Multumesc.
Dupa cum spune si titlul, vand advertoriale/reclama pe blog generalist PR4. Mai exact pe Blogu de azi. Daca sunt doritori, ofer informatii aici sau pe PM. Multumesc.
Te intereseaza si schimbul de advertoriale?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
@lovelife: momentan nu, am alte doua proiecte pe care as vrea sa facem niste schimburi de advertoriale insa nu acum si desigur daca esti si tu de acord. O sa te contactez atunci daca nu deranjez. Multumesc.
Oricand doresti, eu am mai mutle bloguri pe care pot posta articole
Revin eu cu o oferta.
Pret: 5 euro/advertorial cu 2-3 linkuri si maxim 350 de cuvinte. Bineinteles preturile se pot discuta in functie de marimea articolelor si a numarului de linkuri. Ofer reduceri in cazul in care se vor cumpara 3 4 articole. Multumesc.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am colaborat cu Dany si a fost ok, om serios, plata cum trebuie.
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
Am cumparat si eu un articol. Colaborare incheiata cu succes!
Numai bine!
Daca nu ai timp scriu eu si articolele care vor fi publicate la mine cat si cele publicate la tine
Oferta
Pretul unui advertorial a scazut la 4 euro. Daca luati unul primiti in plus inca un articol gratis publicat scris de voi. Multumesc.
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)