Dupa cum spune si titlul, vand advertoriale/reclama pe blog generalist PR4. Mai exact pe Blogu de azi. Daca sunt doritori, ofer informatii aici sau pe PM. Multumesc.
Versiune printabilă
Dupa cum spune si titlul, vand advertoriale/reclama pe blog generalist PR4. Mai exact pe Blogu de azi. Daca sunt doritori, ofer informatii aici sau pe PM. Multumesc.
Te intereseaza si schimbul de advertoriale?
@lovelife: momentan nu, am alte doua proiecte pe care as vrea sa facem niste schimburi de advertoriale insa nu acum si desigur daca esti si tu de acord. O sa te contactez atunci daca nu deranjez. Multumesc.
Oricand doresti, eu am mai mutle bloguri pe care pot posta articole
Revin eu cu o oferta.
Pret: 5 euro/advertorial cu 2-3 linkuri si maxim 350 de cuvinte. Bineinteles preturile se pot discuta in functie de marimea articolelor si a numarului de linkuri. Ofer reduceri in cazul in care se vor cumpara 3 4 articole. Multumesc.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am colaborat cu Dany si a fost ok, om serios, plata cum trebuie.
Am colaborat f ok ;)
Am cumparat si eu un articol. Colaborare incheiata cu succes!
Numai bine!
Daca nu ai timp scriu eu si articolele care vor fi publicate la mine cat si cele publicate la tine
Oferta
Pretul unui advertorial a scazut la 4 euro. Daca luati unul primiti in plus inca un articol gratis publicat scris de voi. Multumesc.
Am mai colaborat cu slobodan, FreeK, Todosin, mihh, balauru8269, MostWanted, Clax. Recomand, useri seriosi cu plata la timp.
Am colaborat cu B. Alex, user foarte serios!
il recomand si eu pe B. Alex.
Il recomand si eu
Oferta noua pentru userii SeoPedia
Advertorial 2 euro pe blog pr 4 (conform ultimului pagerank update din 07.11.2011). Oferta valabila o saptamana pana pe 17.11.2011, adica pana joia viitoare. Astept pm-uri.
Da-mi te rog un PM daca mai e valabila oferta cu 2 euro :)
am colaborat,totul a decurs ok
@AntonioTony: am trimis pm.
Confirm colaborarea buna cu Todosin, multumesc.
PS. pentru toata lumea, oferta cu 2 euro a expirat. Daca doriti sa colaboram, preturile sunt de la 2 la 6 euro pentru diferite tipuri de promovare.
Multumesc si astept PM.
un pachet de 3 buc scrise de tine la 200 cuvinte ?
Tocmai am colaborat cu Alex si sunt foarte multumit. Il recomand cu cea mai mare placere!
Si eu vreau un pachet de 3 advertoriale, faci o oferta? mersi
Ma inscriu si eu la un pachet de 3 advertoriale. Pm me
Si eu vreau vreau un pret pentru 3 advertoriale cu cate 2 linkuri in el.
mersi
Vreau si eu un pret pentru 3 bucati.
Multumesc
Salut,
Trimite-mi si mie pret pentru 2 adv cu cate 3 link-uri.
Mersi.
Si eu astept un PM pentru plata :)
Salut, si eu as fi interesat, trimite si mie lista de preturi
In primul rand va spun si eu la multi ani pentru acest an. As dori sa imi cer scuze public de la userii SeoPedia cu care trebuia sa finalizez comenzi in ultimele 2 saptamani. Cu 2 zile inainte de trecerea in noul an un membru al familiei a ajuns la urgente si nu din cauza exceselor de craciun. Inca odata imi cer scuze, abia acu 2 zile am putut sa mai respir si promit ca lucrarile o sa fie puse la punct in cateva zile. Multumesc pentru intelegere.
Am cumparat 1 bucata, a fost foarte rapid, iar advertorialul foarte ok. Multumesc.
Confirm si eu colaborarea cu pushtius1, om de treaba, plata la timp.
De asemenea am mai colaborat cu geea, tiberiur, PhoenixMan, midanius, AntonioTony, afac3rist, felix, Pancu, Fium, anuntul si SeerKan, oameni pe care ii recomand, am primit plata la timp si m-au inteles daca am facut unele greseli din neatentie.
Astept ofertele voastre in continuare :D
Astept si eu pret pentru 2 articole cu 2 link-uri. Mersi.
Salut Alex,
Ma intereseaza si pe mine. Iti trimit un PM
http://forum.seopedia.ro/continut-we...iale-luna.html