Ofer advertoriale scrise de voi pe blog feminin, advertorialul sa contina maxim 2 linkuri si sa fie din aceeasi nisa sau nisa apropiata site-ului Dragoste si Sex, horoscop, frumusete, muzica, divertisment
Ofer advertoriale scrise de voi pe blog feminin, advertorialul sa contina maxim 2 linkuri si sa fie din aceeasi nisa sau nisa apropiata site-ului Dragoste si Sex, horoscop, frumusete, muzica, divertisment
Salut,
As fi interesat. Iti trimit in cateva ore articolul. Nisa feminin.
Multumesc,
Gabi
Vezi o galerie de rochii de mireasa pe korina.ro
Am postat un articol, voi accepta doar cate un articol per user si da advertorialele sunt gratis.
@ PhoeniXman: Crezi ca poate intra si un articol pe blogul tau despre forumul Calatoresc.ro ?
Mersi !
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Salut,
Noteaza-ma si pe mine pe lista. O sa ti-l trimit pana maine seara.
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Alvy daca faci un articol cu destinatii speciale pentru femei sau ceva de genul, da, Ionut, nici o graba.
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Foarte prompt!
Multumesc.
Recomandare: cei care primit articole pe site la el, dati si voi un tweet, un share pe facebook (va ajutati si voi, il ajutati si pe el)
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)