Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Script Browser game romanesc

Afișare hibrid

goree este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    77
    Putere Rep
    0

Implicit Script Browser game romanesc

Buna ziua

Doresc sa scot la vanzare cel mai "muncit" proiect web personal
    Motivul vanzarii: evident...necesitatea urgenta de lichiditati

Domeniu: Browser game, script total functional, script unic-personalizat, vechime de aprox 1 an jumatate

Statistica: Momentan aproximativ 2500 conturi inregistrate (in joc) si 250 conturi (in forum), aprox 700 rezultate in google ("site:....").
    Jocul nu a avut insa o promovare puternica, tot din lipsa de fonduri...si poate si lipsa de timp.
    Ca statistici medii/zi: 650 Vizitatori, 10000 Vizite, 60000 Afisari...repet insa FARA promovare.

Functionalitatile scriptului:
    - sistem inregistrare useri (diferentiat pe rase), clasamente useri dupa multiple criterii, script lupte intre rase (capturi de aur/experienta), posibilitate antrenament capacitati caracter, achizitie arme utile in lupta, sistem aliante (pe rase), sistem integrat de plata prin SMS (conturi premium),si multe alte moduri specifice browser game.
    - panou comanda Administrator

Se vinde in urmatoarele pachete:
    - doar script joc = 1200 Euro
    - script joc + baza de date = 1400 Euro
    - script joc + tema forum (SMF) = 1300 Euro
    - script joc + baza date + domeniu web = 1500 Euro
    Preturile nu se negociaza.

Adresa url se transmite doar prin PM (pt a nu afecta statisticile de cautare)

Atentie! Nu voi raspunde la PM-urile obscure, cu exprimari de "periferie", sau celor care sunt doar curiosi. Rog persoanele care mi se vor adresa prin PM sa conceapa un mesaj complex despre ei si interesul manifestat, daca nu voi considera ca persoana este interesata nu ma voi complica sa mai raspund. Acest topic se adreseaza persoanelor cu experienta, scriptul este complex, contine cronjobs, necesita Server Dedica/Cluster in fct de trafic.

O seara buna

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

In general lumea care e mai experimentata nu prea are timp sa conceapa un mesaj mai "imbogatit", doar ca sa afle detalii despre o tranzactie, care nu impresioneaza cu nimic.

O singura chestie ma intereseaza si daca nu doresti sa raspunzi e decizia ta.
    Cat de scalabil este proiectul si ce pret de mentenanta are (costuri server)?
    Stii cum e expresia aia... "clientul nostru, stapanul nostru"

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    77
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    In general lumea care e mai experimentata nu prea are timp sa conceapa un mesaj mai "imbogatit", doar ca sa afle detalii despre o tranzactie, care nu impresioneaza cu nimic.

O singura chestie ma intereseaza si daca nu doresti sa raspunzi e decizia ta.
    Cat de scalabil este proiectul si ce pret de mentenanta are (costuri server)?
    Stii cum e expresia aia... "clientul nostru, stapanul nostru"
    Referitor la conditiile impuse de mine pt a dialoga, consider ca sunt de bun simt
    E proiectul meu, munca mea, si timpul meu, prin urmare asa evit discutiile cu webmasteri gen "manele", subdomenii, detectoare yahoo, etc
    Costurile sunt mici pt mentenanta (in cazul meu gazduirea o fac pe un calculator transformat in server personal), insa daca vrei sa ai succes in acest domeniu sunt costurile de promovare ridicate

Haotik, conditiile dialogarii au fost enumerate in primul topic
    O zi buna

Later edit: pana acum 3 sau 4 PM-uri am primit aici, si cam tot atat pe alta comunitate, am raspuns doar la 1
    Concluzia: mare parte nu pot nici sa conceapa un mesaj respectabil de interogare, nu pot sa lege 4-5 fraze in mod coerent...waiting
    Ultima modificare făcută de goree; 10th December 2010 la 09:09.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

ma intereseaza mai multe despre joc,
    eventual daca se poate un demo al scriptului in primul rand.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

goree, fara nicio suparare si scuza-mi off-topicul, dar te intereseaza sa-ti vinzi scriptul sau sa faci socializare? Am ajuns in 2010 ca daca vrem sa cumparam un script sa ne facem intai un CV personal, sa ne prezentam si sa "conceapa un mesaj complex despre ei si interesul manifestat", ba mai mult nu vrei sa ne trecem si pe liste de asteptare ca la Ferrari?

Adica daca eu sunt interesat si-ti spun simplu: Ofer 1300 euro pentru script joc + baza date + domeniu web nu e bine? Nu e suficient de complex? Atunci imi pare rau...

"Atentie! Nu voi raspunde la PM-urile obscure, cu exprimari de "periferie", sau celor care sunt doar curiosi. Rog persoanele care mi se vor adresa prin PM sa conceapa un mesaj complex despre ei si interesul manifestat, daca nu voi considera ca persoana este interesata nu ma voi complica sa mai raspund. Acest topic se adreseaza persoanelor cu experienta, scriptul este complex, contine cronjobs, necesita Server Dedica(t)/Cluster in f(un)ct(ie) de trafic."

Mda...

Nu e nevoie sa-mi raspunzi pentru ca nu sunt interesat, nu ma pot ridica la nivelul tau.
    Imi cer scuze inca o data pentru off-topic.

Succes la vanzare, din descrierea ta scriptul pare ok iar pretul mi se pare unul corect.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 10th December 2010 la 10:22.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    77
    Putere Rep
    0

Implicit

Din mesajul tau off-topic aprob doar 2 aspecte:
    Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Nu e nevoie sa-mi raspunzi pentru ca nu sunt interesat, nu ma pot ridica la nivelul tau.
    Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Succes la vanzare, din descrierea ta scriptul pare ok iar pretul mi se pare unul corect.
    Restul e cancan, si daca exista si moderatori pe acest forum sper sa acorde warn
    O zi buna

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    77
    Putere Rep
    0

Implicit

Reducere sarbatori (pana pe 31.12.2010)
    - doar script joc = 700 Euro
    - script joc + baza de date = 900 Euro
    - script joc + tema forum (SMF) = 800 Euro
    - script joc + baza date + domeniu web = 1000 Euro
    Preturile nu se negociaza.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

20. Categoria Marketplace exista pentru a face vanzarile/cumpararile cat mai usoare si mai facile. In urma repetatelor probleme cu aceasta sectiune, am simtit nevoia sa cream o noua regula. In Marketplace, sunt INTERZISE orice fel de replici de genul "de ce vinzi ?"; "de ce asa scump ?"; "nu face 2 bani"; "dincolo era mai ieftin"; "crezi ca iei mai mult x$ cat ti-am oferit eu ?"; "Esti tepar"; "pai asa vindeam si eu 20 de website-uri". etc. In afara de postul original al thread-ului, orice alte posturi trebuie sa se includa in urmatoarele criterii:

- cere/ofera informatii despre produsul/serviciul vandut/cerut.
    - doreste sa cumpere/vanda si cere date relevante acestui proces.

Nota: Daca aveti dovezi ca produsul/serviciul oferit/cerut, are orice fel de conotatie ilegala, sau reprezinta o inselatorie, chiar incurajam sa postati acest lucru. Insa repetam, DOAR cu dovezi.
    Limitati-va la script, va rog. Conditia lui -> problema lui daca vinde sau nu. Nu-i putem impune cui sa vanda sau cum sa vanda (chiar daca pe undeva si mie mi se pare un pic deplasata conditia ).
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

katalin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th February 2008
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

Implicit

Te rog sa-mi trimiti un PM cu URL-ul site-ului.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    77
    Putere Rep
    0

Implicit

Cristi Ursut, multumesc pt atitudine...pacat ca nu exista moderatori ca tine si pe alte comunitati webmaster romanesti

katalin ai PM, desi nu ai respectat cerintele de comunicare

O zi buna

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand link/banner browser game
    De lcgica în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st October 2010, 10:56
  2. Vand design/layout browser game
    De lcgica în forumul Continut web
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 10th October 2010, 11:41
  3. NBA All Star Game
    De Tudi în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2