Citat Postat în original de cristi Vezi Post
La 90 de minute cred ca problema e limba engleza. Sunt relativ in aceeasi situatie, dar tot nu imi ia asa mult. E drept ca depinde si de la nisa la nisa.
Solutia e sa scrii cat mai des si sa citesti cat mai mult despre nisa respectiva (mai iti creezi diferite pattern-uri pentru exprimare).

Solutia cealalta sunt spinnerele. Vezi linkul lui Nic. Dar asta te ajuta mai mult cand scrii la nivel "industrial" (sau ma rog, si aici difera de la caz la caz).
Intr-adevar, depinde de nisa aleasa. Am incercat mai multe nise, insa pe cea pe care vreau sa ma axez e oarecum mai dificila in ceea ce priveste limba engleza.

Intre timp am gasit si eu niste softuri ajutatoare. Unul dintre ele este un spinner free pe care nu am avut inca timp decat sa il testez un pic. Este vorba despre WordFlood, un soft ce pare promitator.

A doua chestie pe care am gasit-o se numeste WordWeb si este de asemenea free. Softul acesta mi se pare foarte puternic si folositor, nu doar pentru scrierea de articole ! Ruleaza in background si se utilizeaza cam asa: ctrl + click dreapta deasupra cuvantului -->> apare o lista cu sinonime pentru cuvantul respectiv. Ai posibilitatea sa dai replace cuvantului cu sinonimul ales. Softul contine 150.000 de cuvinte si 120.000 de grupuri de sinonime.

Daca mai aveti softuri de gen, please share !!

PS. Multumesc pentru link Nic !