Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Afacerea ta online ingropata de fostul Romtelekom

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit Afacerea ta online ingropata de fostul Romtelekom

Citat Postat în original de marianstefi20 Vezi Post
    Mi-am cumparat un domeniu .ro prin intermediul lor pe o perioada de un an, iar la transfer costul acestuia pe numele meu a fost de 60 euro(putin offtopic, dar ca sa stiti).
    Tot oftopic: Pe undeva exista un domeniu.ro inregistrat gratuit de romtelekom pe numele meu in cadrul unui proiect initiat de ei ceva cu mici afaceri .
    Dupa un an daca vroiam ar fi trebuit sa platesc o anumita suma doar pt gazduire parca. Nu se putea folosi domeniul in afara platformei lor de gazduire .

Nu mai stiu cum am verificat insa stiu sigur ca era pe numele meu sau pe PFA nu pe Romtelekom .
    Exista vreo sansa sa dobandesc acces la domeniu prin rotld mai ales acum cand romtelekom a incetat sa mai existe?

Editare ulterioara: Mi-am reamintit numele de domeniu, l-am gasit pe web.archive, l-am cautat pe rotld dar nu mai este inregistrat.

Sunt curios cum au reusit inregistrarea apoi anularea acelui domeniu stiam ca domeniile .ro nu sunt cu taxa anuala nu lunara.
    Ultima modificare făcută de IulianC; 16th October 2016 la 01:34.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit Afacerea ta online ingropata de fostul Romtelekom

In primavara anului 2013 (pe 22 Aprilie) Romtelecom lansa cu surle si trambite "Afacerea ta online" insa la scurt timp nici macar nu se implinise un an de la lansare si au si anuntat inchiderea.

Pe 1 ianuarie 2014, iniţiativa Afacerea Ta Online se încheie!

Pentru cei care au deja cont activ initiativa continua timp de 1 an, pentru cei care nu au cont mai sunt cateva zile in care pot beneficia de prezenta online, timp de un an, gratuit.
    https://www.facebook.com/AfacereaTaOnline/

Intrebarea mea pentru cei care cunosc amanunte despre aceasta chestiune.

Ok am inteles se inchide dar poate eu am luat initiativa in serios si poate chiar as fi platit an de an dar acum voi inchideti si ma lasati in aer fara posibilitatea de a folosi domeniul pe alt host etc. Altcineva imi va lua domeniul pe care mi-am construit afacerea etc .

Daca nu ma insel domeniul era inregistrat pe numele celui ce isi facea cont iar acum aproape toate acele domenii au fost cumva anulate si sunt din nou libere pt inregistrare .

Ce sa intamplat cu toate domeniile inregistrate, prin ce artificii cei de la Romtelecom (Rotld) au inregistrat domenii apoi le-au anulat?
    Se poate contesta decizia Romtelecom, Rotld de atunci de a anula inregistrarea acelor domenii ?

Idea e ca Romtelecom a vrut sa faca o combinatie mintind si inseland publicul prin reclame false iar acum publicul, eu imi vreau domeniul inapoi (sau despagubiri ori de la greci ori de la telekom) si daca se poate pe gratis din moment ce reclama mincinoasa spunea ca e gratis iar eu am fost lasat sa cred ca gratisul asta va dura suficient de mult sau macar mi-se va oferii posibilitatea sa imi recuperez cumva domeniul dupa ce gratisul se termina .

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Imi cer scuze daca am batut campi mai mult ca de obicei.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Si daca-i dai in judecata le ceri de 1000 de ori valoarea serviciului? 1000 * 0 = 0 !
    Hai sa fim seriosi, a fost un serviciu gratuit pe care Romtelecom l-a oferit si nu il mai ofera.
    Nu prea vad ce pretentii ai putea emite...

dufix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    8th July 2016
    Posturi
    140
    Putere Rep
    18

Implicit

Probabil romtelecom au facut un contract de inchiriere pentru domenii bulk, de altfel asta au facut si ei cu tine.
    Pentru persoanele fizice acest lucru nu este disponibil, dar ma gandesc ca pentru firme care cumpara zeci/sute de domenii, acest lucru este posibil si usor de facut.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Si daca-i dai in judecata le ceri de 1000 de ori valoarea serviciului? 1000 * 0 = 0 !
    Hai sa fim seriosi, a fost un serviciu gratuit pe care Romtelecom l-a oferit si nu il mai ofera.
    Nu prea vad ce pretentii ai putea emite...
    Stii ce ma seaca de fapt ?

Acest proiect la fel ca si bizschool.ro - https://www.facebook.com/Bizschool.ro au fost finantate din fonduri POSDRU .
    Au mers si au cerut banuti de la UE sa il instruiasca si sa il faca site lui iulian PFA .

In timpul desfasurarii acestor chestiuni l-au lasat fara net pe subsemnatul titularul pfa-ului (un contract nou cu probleme, un agent ce mi-a prezentat o oferta ce sa dovedit mincinoasa) si nu sau putut finaliza acele cursuri apoi l-au lasat si fara site insa ei au beneficiat de banutii de la UE.

Ati luat bani, m-ati impiedicat sa termin cursul, mi-ati luat gazduirea site-ului, treaba voastra dar macar lasati-mi domeniul .ro

Proiectul ICIMM este realizat cu fonduri europene, in urma obtinerii unei finantari in valoare de aproximativ 18 milioane lei in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
    manager.ro/articole/itsic/romtelecom-bluepoint-it-solutions-si-ote-academy-lanseaza-portalul-online-business-school-destinat-imm-urilor-8562.html
    Ultima modificare făcută de IulianC; 17th October 2016 la 11:42.

Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    57
    Posturi
    301
    Putere Rep
    24

Implicit

Poti face o plangere la Autoritatea de Management POSDRU, desi POSDRU, in general, e un program de tocat bani in mod inutil.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Realizez site-uri pentru afacerea dumneavoastra !
    De Matei Irinel în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 24th January 2015, 13:54
  2. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  3. Like-uri Romania pentru firma/afacerea ta
    De PhoeniXman în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 20th October 2012, 21:55
  4. Conferință online - Bani Online
    De wurgut în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 6th July 2011, 23:35
  5. Concursuri Online - o alternativa eficienta de promovare online
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th April 2009, 00:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •