Afacerea ta online ingropata de fostul Romtelekom
Citat:
Postat în original de
marianstefi20
Mi-am cumparat un domeniu .ro prin intermediul lor pe o perioada de un an, iar la transfer costul acestuia pe numele meu a fost de 60 euro(putin offtopic, dar ca sa stiti).
Tot oftopic: Pe undeva exista un domeniu.ro inregistrat gratuit de romtelekom pe numele meu in cadrul unui proiect initiat de ei ceva cu mici afaceri .
Dupa un an daca vroiam ar fi trebuit sa platesc o anumita suma doar pt gazduire parca. Nu se putea folosi domeniul in afara platformei lor de gazduire .
Nu mai stiu cum am verificat insa stiu sigur ca era pe numele meu sau pe PFA nu pe Romtelekom .
Exista vreo sansa sa dobandesc acces la domeniu prin rotld mai ales acum cand romtelekom a incetat sa mai existe?
Editare ulterioara: Mi-am reamintit numele de domeniu, l-am gasit pe web.archive, l-am cautat pe rotld dar nu mai este inregistrat.
Sunt curios cum au reusit inregistrarea apoi anularea acelui domeniu stiam ca domeniile .ro nu sunt cu taxa anuala nu lunara.
Afacerea ta online ingropata de fostul Romtelekom
In primavara anului 2013 (pe 22 Aprilie) Romtelecom lansa cu surle si trambite "Afacerea ta online" insa la scurt timp nici macar nu se implinise un an de la lansare si au si anuntat inchiderea.
Citat:
Pe 1 ianuarie 2014, iniţiativa Afacerea Ta Online se încheie!
Pentru cei care au deja cont activ initiativa continua timp de 1 an, pentru cei care nu au cont mai sunt cateva zile in care pot beneficia de prezenta online, timp de un an, gratuit.
https://www.facebook.com/AfacereaTaOnline/
Intrebarea mea pentru cei care cunosc amanunte despre aceasta chestiune.
Ok am inteles se inchide dar poate eu am luat initiativa in serios si poate chiar as fi platit an de an dar acum voi inchideti si ma lasati in aer fara posibilitatea de a folosi domeniul pe alt host etc. Altcineva imi va lua domeniul pe care mi-am construit afacerea etc .
Daca nu ma insel domeniul era inregistrat pe numele celui ce isi facea cont iar acum aproape toate acele domenii au fost cumva anulate si sunt din nou libere pt inregistrare .
Ce sa intamplat cu toate domeniile inregistrate, prin ce artificii cei de la Romtelecom (Rotld) au inregistrat domenii apoi le-au anulat?
Se poate contesta decizia Romtelecom, Rotld de atunci de a anula inregistrarea acelor domenii ?
Idea e ca Romtelecom a vrut sa faca o combinatie mintind si inseland publicul prin reclame false iar acum publicul, eu imi vreau domeniul inapoi (sau despagubiri ori de la greci ori de la telekom) si daca se poate pe gratis din moment ce reclama mincinoasa spunea ca e gratis iar eu am fost lasat sa cred ca gratisul asta va dura suficient de mult sau macar mi-se va oferii posibilitatea sa imi recuperez cumva domeniul dupa ce gratisul se termina . :) :)