Postat în original de
s0rYn
In cazul in care parola de administrare a domeniului nu poate fi recuperata deoarece nu aveti acces la adresa de email a detinatorului domeniului, atunci puteti cere prin fax modificarea adresei de email ...
Da Sorin, faceam referire la ce a subliniat si Tom, sub acest pretext e mai usor sa faca o selectie a domeniilor apartinand firmelor care nu mai exista.
De exemplu pentru un fax in calitate de PJ ai nevoie :
- Copie dupa Certificatul de Inregistrare de la Registrul Comertului sau copie dupa Certificatul de Inregistrare Fiscala.
- Copie dupa actul de identitate al solicitantului
- Antetul firmei, stampila, numele, prenumele, functia, semnatura reprezentantului legal si a solicitantului
Cate domenii inregistrate inainte de 2001 crezi ca se mai pupa cu datele reale?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Sa nu mai vorbesc de cei care au cumparat/administrat o perioada sites/domenii pentru firme si care acum le vor bate la usa pentru explicatii.
Sunt sigur ca daca le vei da o explicatie de genul "Domnul client, eu nu am nicio legatura, a fost un dns poisoning urmat de something fucked up by ROTLD", iar clientul o sa iti ureze sanatate si ramaneti prieteni.
PS: ce ma suprinde este faptul ca astia de la ROTLD nu zic nimic (nici ca a fost nici ca nu a fost)
I'm not a complete idiot, some parts are missing...