Citat Postat în original de EHR Vezi Post
@trd: la tine, in conceptia ta, cum definesti succesul ? Ce inseamna acest 'succes' pentru tine? Bani multi ? Prezenta in online ? Proiecte multe? Proiecte mari ?
Pentru unii de aici, succesul poate insemna doar better ranking (initial), pentru altii, ar putea fi masurat in procente de castig (ma gandesc la vanzare domenii/site-uri). La fel de bine, "succes" poate fi si faptul ca de la o idee transformata in proiect, s-a ajuns la un portal ce a inceput sa aibe utilizatori/clienti/subscribers s.a.m.d. In conditiile actuale, cred ca faptul de a nu cadea sub linia de plutire, poate fi considerat (oarecum) un succes.
Deci, pana la urma, ce este succesul ?
--
PS: m-am bagat in discutie pentru ca am simtit de fapt o prospectiune a pietei, sa vezi cam ce ar mai merge, ce se cere, ce se vinde, ce se cumpara, ce au facut altii care acum sunt 'de succes', pentru a-i copia.
Personal, desi nu am interactionat cu foarte multa lume pe aici, cred ca pe SeoPedia am intalnit cea mai mare rata de 'successful' si datorita faptului ca oamenii chiar muncesc!
LE: exceptie face o alta comunitate unde rata cred ca este de ... 80-90% dar cercul este restrans
E drept ca poate avea mai multe intelesuri cuvantul 'succes'. Eu unul consider un proiect de succes, un proiect care a prins la lume, are utilizatori/clienti/subscribers, depinde pe ce se axeaza fiecare. Un social network de succes e evident, unul ce are multi oameni si le place. Un client de mail de succes, e unul care a fost downloadat si folosit. Si bineinteles, nu cred ca trebuie sa scoatem banii din joc. Ca pana la urma, cele care trebuie sa aduca bani si si aduc, si ele sunt de succes.

Ma bucur sa aud ceea ce ai zis despre membrii seopedia. Sincer iti spun ca nu m-am gandit deloc la ideea de a vedea cam ce merge, ce se cere si din ce au facut altii bani. Din contra, chiar m-am gandit ca nu ar vrea nimeni sa-si povesteasca afacerea tocmai de frica de a nu fi furata, de accea am zis ca ma refeream asa ca idee. E frumos sa vezi ca apar o mana buna de oameni care sa spuna ca traiesc numai din proiecte personale web, din advertising-ul de pe ele, din subscribers sau alte metode. Mai mult de atata, poate mi se pare mie (fiind mic in acest domeniu din pct de vedere al business-ului), dar cred ca nu este deloc usor sa faci de exemplu un portal si sa-ti aduca bani din advertising destui cat sa iti poti permite sa te ocupi numai de el.