Salut.

La inceput am fost sceptic. Insa am construit pagina de afiliere cat mai simplu am crezut ca se poate face. Acuma depinde de fiecare cum o face eu am mers pe date reale.

Am preferat ca sales tracking sa il fac prin thrid-party in acest fel am avut 2 avantaje:

1. am ales o retea IMENSA in care sa pot gasi cati mai multi afiliati (reteaua OneNetworkDirect)
2. am incercat sa ma impun in reteaua respectiva (featured la un moment dat)
3. am personalizat banerele in limbi diferite (vezi exemplu)
4. partea 4 poate a fost ceea mai grea: am contactat prin contact page (nu per email) posesorii de site-uri asemanatoare si le-am oferit licente cadou si posibilitatea sa imi vanda produsele

Rezultatul la inceput a fost slabut, insa dupa aprox 6 luni am ajuns ca 60% in ultimele luni sa fie vanzari facute prin afiliere. Poate te intrebi la ce te ajuta afiliatii? Avantajele care le vad eu sunt:

1. reclama gratis
2. vizitatori for free
3. cel mai important, rezidual sales ( In cazul meu marea partea a clientilor au cel putin 2 aplicatii din suita. Efectul se vede si cand lansez o noua aplicatie, adoptare unei noi aplicatii lansate este aproape instant. )

Retele de afiliere third-party sunt o multime, cred ca ar trebui sa cauti una romanesca (desi eu sincer nu stiu de vreuna) .