Il aprob in totalitate pe Claudyou cu cele mentionate mai sus.

@CRX: Din cele descrise de tine in topicul initial, ai ceva indoieli pana si tu de profitabilitatea afacerii si totusi asta nu e rau. Nu vreau sa te descurajez sau sa par hater, dar tinand cont ca pana acum doar ai planuit si lucrat la un site ce nu este public, sansele de reusita nu sunt foarte mari. Faptul ca eu cred ca un proiect o sa fie wow nu inseamna ca si altii or sa fie de aceasi parere. Stiu cum este ca doar mie sa mi se para super wow ideile mele

Legat de activitatea ta pe o firma, e bine ca gandesti legal. Totusi unii sunt de parere ca persoana juridica trebuie sa apara atunci cand 'nu se mai poate' sa zic asa... Legat de Stripe, acest serviciu de plati este numai pentru persoane juridice. Ca sa poti beneficia de serviciile lor trebuie sa ai firma cu activitatea respectiva declarata, complet. Ei la randul lor declara. Poti utiliza pt teste alte alternative, PayPal este excelent.

Sfatul meu personal este sa faci ceva teste inainte. O firma poate avea costuri fixe, iar daca tu nu ai activitate sau activitatea este foarte mica... fie esti pe minus, fie esti pe 0 si muncesti doar ca sa platesti niste mici taxe si cheltuieli. Faptul ca ai o firma nu iti garanteaza profitabilitatea.